Nejprodávanější tituly - červenec 2022
hry

Hezky česky!
Elektrická výuková hračka k osvojení základních pravidel českého pravopisu vyučovaných v 1. až 3. třídě základní školy. Na 16 listech je natištěno 640 pečlivě vybraných slov, do kterých děti doplňují chybějící písmenka.
hry

Hezky česky!

323 Kč
Kouzelné čtení - Albi tužka + Lidské tělo
Interaktivní mluvící dětská kniha Lidské tělo s Elektronickou Albi tužkou z edice Kouzelné čtení seznámí děti od 5 let s naším tělem. Knihou Lidské tělo provází malý ufon Prokouk, který přiletěl z planety Po, aby prozkoumal taje lidského těla.
hry

Kouzelné čtení - Albi tužka + Lidské tělo

1 529 Kč
Kouzelné čtení - Samolepková knížka Zvířátka
Nejen v lese, na statku nebo na poli žijí zvířátka. Některá mají svůj pelíšek přímo u nás doma nebo v ZOO. Pojďme se pobavit se zvířátky známými i těmi, která jsou pro nás exotická.
hry

Kouzelné čtení - Samolepková knížka Zvířátka

251 Kč
Logopedie mě baví - pexeso – zvukomalebná slova
Naučné pexeso zaměřené na hlásky.
hry

Logopedie mě baví - pexeso – zvukomalebná slova

49 Kč
Mňam !
V kooperativní hře Mmm! ukažte v roli myšáka kocourovi, kdo je skutečným králem spíže. Hra obsahuje také náročnější variantu pro starší děti (7+).
hry

Mňam !

629 Kč
Sex
Sex? je erotická hra určená pro dvojici v každé formě známosti. Ať už se jedná o dlouhodobé partnery, snoubence, manžele, kamarády či jen dvojici, která se před hodinou poznala. Nenechte báječné erotické zážitky odehrávat jen ve vaší fantazii…
hry

Sex

449 Kč
Splendor MARVEL
Kameny nekonečna jsou roztroušeny po celém Multiversu. Využijte jejich esence, najměte hrdiny a padouchy a získejte body nekonečna. Sjednoťte Avengers, ovládněte lokace a ve správný okamžik získejte Rukavici nekonečna!
hry

Splendor MARVEL

899 Kč
ZOO New York
Ve hře Zoo New York stavíte zoologickou zahradu. Musíte zvířatům budovat výběhy a starat se o jejich potomky. Hra není složitá, ve svém tahu máte jen 2 možnosti: přidat si do zoo nový výběh, nebo nová zvířata.
hry

ZOO New York

899 Kč
Dětské hrátky pro nejmenší
Zábavná karetní postřehová hra balená v malé plechové krabičce. To jsou Dětské hrátky, které obsahují tři zábavné karetní hry: Hmaťáka, Domino a Pexeso. Děti si zábavnou formou zlepšují postřeh a paměť. Jednoduchá pravidla a krásně malované obrázky. Rozměry výrobku 10 x 10 x 4 cm. Vhodné pro děti od 3 let.
hry

Dětské hrátky pro nejmenší

197 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 84 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>