Nejprodávanější tituly - červenec 2022
věda a technika

Léta s Top Gear - 6%
(2x)

Clarkson je velmi vtipný… Jeho dobře nabroušená politická nekorektnost se čte s potěšením… Tento autor nemá daleko k tomu, aby se z něho stal britský národní klenot. Daily Telegraph

věda a technika
Ukázky

Léta s Top Gear

338 Kč
318 Kč
Letecká security - 11%
Publikace věnovaná relativně mladému leteckému odvětví - ochraně civilního letectví před protiprávními činy, častěji označované termínem security.
věda a technika

Letecká security

315 Kč
280 Kč
Stavební truhlářství - 11%
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
věda a technika

Stavební truhlářství

215 Kč
191 Kč
Padáky nad Tibetem - 6%
Dramatická historie ztráty tibetské svobody by měla stále stát i za naši pozornost. Proto byl převyprávěn pro českého čtenáře i tento příběh násilí, lží, odvahy, netečnosti, přátelství a zrady...
věda a technika

Padáky nad Tibetem

213 Kč
200 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
věda a technika
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Truhlářské konstrukce - 11%
Publikace se věnuje konstrukcím nábytku stolů, kuchyní, zásuvek, polic, sedacího nábytku aj., jejich povrchovou úpravou, mořením a lakováním.
věda a technika

Truhlářské konstrukce

359 Kč
319 Kč
Pilot od žraločí perutě
Autobiografické vzpomínky Berta Hordena na 130 bojových letů. Popisuje jen ty plné akce, rutinní bez jakýchkoliv příhod vypustil. Uvádí pouze své vlastní zážitky. Ostatní piloti 239. křídla zažili obdobná dobrodružství jako on.
věda a technika

Pilot od žraločí perutě

44 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
V soukolí okřídleného šípu - 20%
Knihu si nenechá ujít žádný zájemce o historii i současnost motorizmu. Dramatické příběhy Ing. Karla Hrdličky a Ing. Petra Hrdličky, CSc., otce a syna, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou.
věda a technika
Ukázky

V soukolí okřídleného šípu

254 Kč
203 Kč
Utajené projekty Škoda - 20%
Oldřich Meduna (1902-1996), jeden z nejvýznamnějších československých odborníků 20. století v oboru motorových vozidel. Připravte se na nečekané - na to, jak prošel automobilkami Praga a Škoda.
věda a technika
Ukázky

Utajené projekty Škoda

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>