Nejprodávanější tituly - červenec 2022
alternativní medicína

Byliny na zažívací potíže - 11%
Byliny na zažívací potíže je v pořadí už čtvrtá z ucelené řady monotematických knížek o domácím léčení bylinkami (Byliny na revmatismus, Byliny na nervy a duši, Byliny na kožní choroby a rány).
alternativní medicína

Byliny na zažívací potíže

144 Kč
128 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
alternativní medicína

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Byliny na nervy a duši - 11%
Druhá z řady monotematických knih o léčení bylinkami. Tentokrát se jedná o léčení chorob nervů a duše, kterým se při současném způsobu života jen stěží vyhneme.
alternativní medicína

Byliny na nervy a duši

144 Kč
128 Kč
Reiki - praktické rady pro I., II. a III.stupeň - 11%
V této knize jde o léčení ducha a o základy duchovního rozvoje cestou reiki. Přitom se přenáší síla reiki prostřednictvím mistra reiki ve třech stupních na žáka reiki, jenž pak může sám dosáhnout mistrovství.
alternativní medicína

Reiki - praktické rady pro I., II. a III.stupeň

295 Kč
262 Kč
Dechové techniky - 11%
Prostřednictvím dýchání je každý z nás spojen s vnějším světem. Vědomé zacházení s dechem ovlivňuje jemnohmotnou i fyzickou rovinu naší existence.
alternativní medicína

Dechové techniky

268 Kč
238 Kč
Ájurvéda česky - Návrat ke zdraví - 11%
Ájurvéda je stará orientální věda o dlouhém, spokojeném a zdravém životě. Její hlavní tajemství tkví v poznání, že není vše dobré pro každého a že o tom, co je pro člověka zdravé a prospěšné, rozhoduje jeho individuální tělesná konstituce.
alternativní medicína

Ájurvéda česky - Návrat ke zdraví

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 56 položek
<< < 1 .. 4 5 6