Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
sci-fi a fantasy

Zapovězený trůn - 20%

Sbírka povídek ze světa Rudé královny Vraťte se do smrtelně nebezpečného a okouzlujícího světa Rudé královny! Zapovězený trůn obsahuje dosud nepublikované povídky, deníkové zápisky, bonusové scény mapy, vlajky a další exkluzivní obrazový materiál.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zapovězený trůn

269 Kč
215 Kč
Apollónův pád - Hrobka nemrtvých - 20%
(1x)

Apollónova cesta za vykoupením nebere konce. 4. díl série ze světa Percyho Jacksona. Být Apollónem není hračka, obzvlášť když vás vykážou z Olympu, a ještě vás uvězní v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose. Řecký bůh na cestě za znovuzískáním někdejších schopností se tentokrát vydává do Tábora Jupiter v Sanfranciském zálivu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Apollónův pád - Hrobka nemrtvých

299 Kč
239 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Dvě temné vládkyně - 20%
(1x)
Tři sestry už své karty vynesly. Další královna však svou partii teprve rozehraje! Královna Katharina konečně získala korunu, ale není jí to nic platné. Královstvím se nesou nespokojené hlasy a jejich volání každým dnem sílí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvě temné vládkyně

339 Kč
271 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
January a Deset tisíc dveří - 20%
(1x)

Když člověk vstupuje do dveří, musí mít odvahu vidět druhou stranu. January je ztělesněním zvědavosti a v obrovském sídle bohatého pana Locka se cítí jako jedna z podivných hraček a pokladů, které zdobí jeho chodby: oprašovaná, pečlivě udržovaná, ignorovaná, a hlavně úplně jinde, než by měla být.

sci-fi a fantasy
Ukázky

January a Deset tisíc dveří

299 Kč
239 Kč
Kouzelníci z pradávna - 20%
(1x)
Kdysi dávno pradávno byla magie skutečná a temné hvozdy byly plné kouzelných tvorů. Jenže pak přišli válečníci…
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzelníci z pradávna

209 Kč
167 Kč
Nástroje smrti 3: Město ze skla - 20%
(1x)
Clary postupně odhaluje další střípky z minulosti své rodiny a nalézá přitom spojence v tajemném lovci stínů Sebastiánovi. Valentýn sbírá veškeré síly, aby jednou provždy zničil všechny lovce stínů, a jediná šance, jak...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 3: Město ze skla

249 Kč
199 Kč
Noci běsů - 20%
(6x)
Před dvanácti lety ze zapadlé vesnice v pohraničí, kde platí vlastní pravidla a lidé stále věří ve staré bohy, zmizely beze stopy čtyři děti. Teď se vrátili jako dospělí lidé. Mezi nimi i Astrid Mahlerová. Ona ani ostatní si nepamatují, kde celou dobu byli a co se jim stalo.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Noci běsů

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 95 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>