Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
beletrie

Nalakuj to narůžovo
(2x)
V nové knize, kterou Martina Formanová navazuje na předchozí autobiografické prózy Skladatelka voňavého prádla a Snědla dětem sladkosti, se setkáváme se zralou ženou reflektující svůj život po smrti manžela Miloše Formana (18. 2. 1932–13. 4. 2018).
beletrie
Ukázky

Nalakuj to narůžovo

197 Kč
Něfo

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

beletrie
Ukázky

Něfo

198 Kč
Nemilosrdný král
(3x)
New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti.
beletrie
Ukázky

Nemilosrdný král

229 Kč
Není co závidět
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
beletrie
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
Nepřítel Říma
Britský spisovatel Ben Kane přichází se strhující historickou trilogií, jejíž první díl se odehrává po první punské válce, v níž Řím v boji o vliv ve středomořském světě pokořil Kartágo. Nyní se mladý kartaginský generál Hannibal chystá k odvetě.
beletrie
Ukázky

Nepřítel Říma

319 Kč
Nevěsta, která se nevzdala
March Lawsonová v šestnácti letech náhle osiří a nejen to, musí se sama postarat o své tři mladší sourozence – dvě sestry a bratra. Na živobytí dostává pouze hubený příspěvek od poručníka, jenž se děti nikdy nesnažil ani navštívit.
beletrie
Ukázky

Nevěsta, která se nevzdala

209 Kč
Nevhodná partie
Pohledný, švihácký dědic vévodství lord Roland Northbridge Wilde – pro přátele North – se po dvou letech vrací z války do Anglie, odkud odjel poté, co ho opustila snoubenka Diana Belgravová, a zjišťuje, že jeho pověst mezi lidmi je hodně pošramocená.
beletrie
Ukázky

Nevhodná partie

105 Kč
Neviditelní - 30%
(9x)
Před třiceti lety prosadila skupinka mocných Velký reset. Zdůvodnila ho tím, že je třeba zabránit chaosu, ničení planety, dát všem stejná práva a odstranit chudobu, neboť spravedlivé je, aby nikdo nevlastnil nic.
beletrie
Ukázky

Neviditelní

199 Kč
139 Kč
Nevlastní sestra
(1x)
Kate a Lauren si vždy byly oporou.
beletrie
Ukázky

Nevlastní sestra

322 Kč
No a já
(8x)
Lou Bertignakové je třináct let, má IQ 160 a v hlavě mraky otázek. Pozoruje lidi, sbírá slova, provádí různé pokusy, hltá encyklopedie. Dva školní ročníky přeskočila. Ve třídě je nejmladší a nejmenší, ale dělá si největší starosti.
beletrie
Ukázky

No a já

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100