Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
česká

Meyrovo sklo - 20%

Román z prostředí Šumavy od renomovaného spisovatele Martina Sichingera, držitele Literární ceny Knižního klubu.

česká
Ukázky

Meyrovo sklo

148 Kč
118 Kč
Mezi piráty - 20%
Píše se rok 1628. V Evropě zuří třicetiletá válka, Islanďané však mají jiné starosti — nalovit dost ryb, aby bylo co jíst. Jednoho dne se však jejich poklidný život převrátí naruby. To když se na obzoru černé vlajky pirátských lodí.
česká
Ukázky

Mezi piráty

212 Kč
170 Kč
O keltských srdcích - 20%
Je to více než dva tisíce let, kdy v nynější českomoravské kotlině žijí dva příbuzné kmeny Boiů. Mají své druidy, zvyky, bohy a rituály a jsou mírumilovní. Raději pracují, než bojují, ale jejich životy jsou ohroženy silnou migrací Germánů.
česká
Ukázky

O keltských srdcích

79 Kč
63 Kč
Oldřich z Chlumu
(1x)
Kniha je malým dárkem těm čtenářům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Autor v ní vypráví, jak pracuje s historickými prameny...
česká
Ukázky

Oldřich z Chlumu

199 Kč
Otevřené dveře - 20%
(1x)
Kniha obsahuje 15 povídek situovaných do prostředí současného světa. Některé z nich se pohybují na hranici tzv. reality (Múzák, Dům s olivovníky, ale i Perly pro štěstí), některé jsou více či méně humorné,..
česká
Ukázky

Otevřené dveře

79 Kč
63 Kč
Padrino Krejčíř - Gangster - 20%
(1x)
Kniha přinese řadu novinek, bude mít bohatou obrazovou přílohu a také velkou mapu s pavoukem vztahů kolem Krejčíře a jeho podvodů.
česká
Ukázky

Padrino Krejčíř - Gangster

199 Kč
159 Kč
Pán ohně - 20%
(7x)
Příběh o děsivých vraždách, které spojuje ještě děsivější tajemství. První svazek série čínských thrillerů.
česká
Ukázky

Pán ohně

199 Kč
159 Kč
Povídky ke kávě - 20%
(1x)
Hana Hrabáková po tom, co s úspěchem publikovala své povídky časopisecky, nyní přichází oslovit čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
česká
Ukázky

Povídky ke kávě

99 Kč
79 Kč
Pražské pověsti a legendy - 20%
Krátké kouzelné historky o kostlivcích, bezhlavých mniších, ohnivých mužích, domovních strašidlech, tajemných kočárech, zazděných mečích a důvěrně známé i takřka neznámé pražské legendy jsou výsledkem třicetileté trpělivé sběratelské práce
česká
Ukázky

Pražské pověsti a legendy

135 Kč
108 Kč
Prodám manžela zn. spěchá
Athena je špičková manažerka, má vlastní dům, a dokonce si s kolegou pořídí vyhlášenou rybí restauraci. Řekli byste, že vede život snů? Omyl…! V mládí se totiž provdala za Mirka, který si ji vyhlédl kvůli vilce, v níž bydlela s babičkou.
česká
Ukázky

Prodám manžela zn. spěchá

169 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100