Nejprodávanější tituly - srpen 2022
povídky

...a poslední kouř - 11%
Trojice nových rozsáhlejších povídek Jana Pelce. Kniha je doplněna autorským DVD, které obsahuje zfilmované první dvě povídky plus bonusy (celková délka 60 min.).
povídky

...a poslední kouř

232 Kč
206 Kč
Další příběhy nečekaných konců - 11%
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
povídky

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
119 Kč
Nešťastný policejní ředitel
Další svazek objevených a neznámých textů Jaroslava Haška. S ilustracemi Josef Lady.
povídky

Nešťastný policejní ředitel

80 Kč
Sestro, sestro - 6%
Sbírka krátkých próz nejznámější současné ukrajinské spisovatelky. Jejich hlavním tématem je "žena". Autorka líčí ženu v různých podobách, dívčí a ženské pocity v různém věku, vztah mezi dvěma ženami, mezi mužem a ženou, mezi rodiči a dcerou.
povídky

Sestro, sestro

220 Kč
207 Kč
Deset malých Indiánků - 11%
(1x)
Kniha devíti povídek amerického autora, jenž svůj původ odkazuje k indiánským kmenům Spokane a Coeur d’Alene, přináší příběhy nejrůznějších lidí (studentka, právník, matka, zamilovaný pár), kteří mají společné pouze to, že patří ke kmeni Spokane.
povídky

Deset malých Indiánků

134 Kč
119 Kč
Noc zrcadel - 11%
(1x)
Nové, přepracované vydání knihy povídek. Když v osmdesátých letech poprvé a naposledy vyšla, byla to mimořádná literární událost. Autor s jejím zněním však nebyl spokojen, a proto na sklonku svého života intenzivně pracoval na definitivním znění knihy.
povídky

Noc zrcadel

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 116 položek
<< < 1 .. 10 11 12