Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
psychologie

Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
psychologie
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Předčasná ejakulace - 20%
Předčasná ejakulace je po poruchách erekce druhá nejčastější sexuální porucha. Trpí jí zejména mladší muži a dokáže velmi znepříjemnit sexuální život nemocného, ale i jeho partnerky.
psychologie
Ukázky

Předčasná ejakulace

118 Kč
94 Kč
Psychologie práce a organizace - 20%
Publikace mapuje současnou psychologii práce a organizace. Na úvod se věnuje etickým aspektům v psychologii práce a organizace a certifikaci Europsycholog, v další části se zaměřuje na nové metody (např. Vienna Test System, Hoganovy testy).
psychologie
Ukázky

Psychologie práce a organizace

220 Kč
176 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
psychologie
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Stárnutí z pohledu pozitivní psychologie - 20%
Publikace je zaměřena především na kladné a nadějné rysy stárnutí z hlediska pozitivní psychologie, stranou však samozřejmě nezůstávají ani negativní jevy.
psychologie
Ukázky

Stárnutí z pohledu pozitivní psychologie

186 Kč
149 Kč
Komunikace se seniory - 20%
Publikace se zabývá problematikou komunikace a dalšími interakcemi se seniory. Stěžejním tématem je identifikace účinných technik a postupů pro navázání komunikace se seniory v institucích a v domácím prostředí.
psychologie
Ukázky

Komunikace se seniory

186 Kč
149 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
psychologie
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
psychologie
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Psychologie moudrosti a dobrého života - 20%
Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života vám pomůže orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno.
psychologie
Ukázky

Psychologie moudrosti a dobrého života

169 Kč
135 Kč
Trénování paměti a poznávacích schopností - 20%
Rostoucí počet vědců, lékařů a psychologů je přesvědčen, že namáhavé a rozmanité cvičení duševních funkcí může pomáhat v bitvě s jejich úpadkem, který často nabývá až podoby demence. Kniha je určena široké veřejnosti.
psychologie
Ukázky

Trénování paměti a poznávacích schopností

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 151 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>