Nejprodávanější knihy - srpen 2022
humor

Stopařův průvodce Galaxií 3. - 11%
(1x)
Ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3.

313 Kč
278 Kč
Zločin Hercula PoiroNa

Děj se odehrává v Londýně a jeho hrdinou je penzista francouzského původu, nápadně podobný slavnému detektivovi. Podobnost ještě vylepší a rozhodne se vyvést snobské Angličany tak trochu z míry. Nevinný žert se mu však osudově vymkne z rukou.

humor

Zločin Hercula PoiroNa

36 Kč
Banánové chybičky - 11%
Další pokračování knižní podoby oblíbené "banánové" televizní talkshow. Autorka tentokrát řeší, jak přežít zdravý životní styl, horší já, nedostatek romantiky, obavy a strach, dobré úmysly, konflikty, lži, nečekaná dramata, nedostatek času...
humor

Banánové chybičky

224 Kč
199 Kč
Banánové rybičky - 11%

Knižní vydání populárního pořadu České televize, v němž Halina Pawlowská dává náměty, návody a podněty, JAK PŘEŽÍT různé situace – neopětovanou lásku, pubertu svých dětí, diety, trapné chvíle, nevěru, zradu, sex, nakupování, společenskou událost,...

humor

Banánové rybičky

179 Kč
159 Kč
Modche a Rézi - 11%
Dnes již klasické dílo české humoristické literatury.
humor

Modche a Rézi

44 Kč
39 Kč
Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
humor

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Jak na prevíta. Rady pro tatínky - 11%
Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem.
humor

Jak na prevíta. Rady pro tatínky

143 Kč
127 Kč
Peanuts ve škole
Svazek kresleného humoru na téma školy, studia a vzdělání s hrdiny oblíbeného komiksu „Peanuts“ potěší současné i bývalé žáky a studenty a pomůže přečkat s úsměvem i nekonečný školní rok.
humor
Ukázky

Peanuts ve škole

35 Kč
Špeky - 6%
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).
humor

Špeky

203 Kč
191 Kč
Ostroočko - 11%
Vonnegutův nejčernější román pojednává o člověku, který v dětství nešťastnou náhodou zastřelil těhotnou ženu a v pozdějším životě se k této tragické události - a fatálnímu provinění - musel chtě nechtě neustále vracet.
humor

Ostroočko

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 156 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>