Kniha je rozdělena na 7 kapitol (polévky, saláty, obiloviny…). V každé z nich najdete dva zajímavé recepty a několik volných stránek, které vám poskytnou dostatek prostoru pro zaznamenání vašich oblíbených receptů nebo vlastních poznámek.
Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte...
Kuchařka představuje revoluční přístup k vaření zeleniny se zaměřením na chuť. Výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale i snadno připravitelné pokrmy pro hosty.
Rostlinná strava je zdravá, lehká, představuje menší zátěž pro planetu a pro masožrouty může znamenat příjemné zpestření jejich jídelníčku. A když víte, jak na to, dokážou být veganská jídla přímo hříšně chutná. Kuchařka, kterou sestavila dlouholetá veganka
Jedna z nejpozoruhodnějších populárně-naučných knih o zdravé výživě poslední doby. Dílko hipsterské generace pro všechny, koho už otravují škatule, zatvrdlé formy a nefunkční pravidla, kdo se chtějí vymanit z otroctví včetně závislosti na cukru.
Brendan Brazier je kanadský sportovec,
pionýr veganského stravování.
Jeho publikace se stala kultovní knihou
světového vegetariánského a veganského
hnutí.
Autorka v knize nabízí filozofické vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, a zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří.