Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.
Jedlé, nebo jedovaté?
Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
Pokud se divíte, že na vás běžně doporučované diety nezabírají, tak to jednoduše může být tím, že se jedná o diety, na které váš organismus není schopen reagovat.