Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
děti a mládež

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
děti a mládež
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Kletba prince Fabrise - 20%
(1x)

Vydejte se na strhující výpravu za záchranou království! V den svých dvanáctých narozenin se princ Fabris dozví, že ho postihla rodová kletba: nesmí už nikdy vzít do ruky žádnou zbraň, jinak celé království čeká záhuba.

děti a mládež
Ukázky

Kletba prince Fabrise

209 Kč
167 Kč
Konec rodu Slavníkovců - 20%

Napínavý příběh s perokresbami skvělého ilustrátora Miroslava Vomáčky Když Artur objeví na půdě záhadné zrcadlo připomínající vodní hladinu, je si jistý, že před ním stojí něco mimořádného, a rozhodne se tajuplný svět na druhé straně prozkoumat s kamarádem Tobiášem.

děti a mládež
Ukázky

Konec rodu Slavníkovců

129 Kč
103 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

děti a mládež
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Mezopotámie - 20%
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
děti a mládež
Ukázky

Mezopotámie

212 Kč
170 Kč
Můj brácha Tornádo - 20%
(3x)

Příběh sportovce Jonáše, který je rychlý jako tornádo, A taky tak ničivý. Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD.

děti a mládež
Ukázky

Můj brácha Tornádo

179 Kč
143 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
děti a mládež
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

děti a mládež
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Týna a Bzuk - Případ splašenýho slizu - 20%
Trolka Týna a goblin Bzuk jsou nejlepší vyšetřovatelé na základce Štěrkokydy.
děti a mládež
Ukázky

Týna a Bzuk - Případ splašenýho slizu

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 241 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 25 > >>