Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
horory

Písně mrtvého snivce
Debutová sbírka povídek jednoho z největších současných autorů weird fiction, velmistra hororového žánru, spisovatele, který od osmdesátých let minulého století spřádá podivné příběhy, v nichž z nočních můr vystupuje iracionalita existence.
horory
Ukázky

Písně mrtvého snivce

250 Kč
Šest
Šest přátel vyrazí na hudební festival, aby zavzpomínali na školní léta. Báječně si spolu užívají a baví se, ale jejich pohádka se změní v noční můru, když v blízkém lese dojde k tragédii. Šestice se v návalu paniky rozhodne nekontaktovat policii a celou událost ututlat.
horory
Ukázky

Šest

279 Kč
Barva z kosmu
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory
Ukázky

Barva z kosmu

185 Kč
Síla vzdoru
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

horory
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
Tramvaj č. 1852
Představme si, že v roce 1934 obdrží spisovatel H. P. Lovecraft dráždivou výzvu k napsání povídky pro avantgardní literární časopis Erotesque. Je mu nabídnut velkorysý honorář a příslib, že jeho dílo bude vydáno pod pseudonymem.
horory
Ukázky

Tramvaj č. 1852

150 Kč
Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory
Ukázky

Doktor Spánek

319 Kč
Hřbitov bílých králíčků
Dvacet jedna krátkých povídek, balancujících na hraně uvěřitelnosti a temné mysteriózní hrůzy, vás vyvede z omylu. Většina hrdinů černě škodolibých, tajemných a děsivých příběhů se od běžných čtenářů nijak výrazně neliší.
horory
Ukázky

Hřbitov bílých králíčků

99 Kč
Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky
(2x)
Miloň Čepelka, umělec mnoha forem psaného, mluveného i zpívaného slova, opět překvapil! Tentokrát k nám přichází coby autor oktetu mistrných hororů.
horory
Ukázky

Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky

140 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2