Nejprodávanější tituly - srpen 2022
detektivky

Temné hodiny - 11%
(3x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici. Mezi sprškou olova snášející se k zemi je však i jedna dobře mířená kulka...
detektivky

Temné hodiny

314 Kč
279 Kč
Ničemnost - 11%
Když je pan Thomas Tapley, úctyhodný, ale poněkud sešlý džentlmen, nalezen ubitý k smrti ve svém obývacím pokoji, jeho soused, inspektor Scotland Yardu Benjamin Ross, okamžitě přispěchá na místo činu.
detektivky

Ničemnost

323 Kč
287 Kč
Případ ukradené soli - 11%
Píše se rok 902 a Moravské království má arcibiskupa a tři biskupy. Odrazilo útok Maďarů a obchodní vztahy s Východofranskou říší budou uspořádány podle Celního tarifu z Raffelstettenu. Zdá se, že před Mojmírem II. a jeho zemí je světlá budoucnost.
detektivky

Případ ukradené soli

269 Kč
239 Kč
Ďáblova čísla - 11%
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
detektivky

Ďáblova čísla

296 Kč
263 Kč
Promlčení - 11%
(2x)
Detektivní román o tajemstvích, která dlouho spala za hraničním pásmem.
detektivky
Ukázky

Promlčení

314 Kč
279 Kč
Temnota - 11%
(1x)
Novodobý Sherlock Holmes od pokračovatele Stiega Larssona – švédský bestsellerista David Lagercrantz přichází s novou detektivní sérií a jedinečnou dvojicí vyšetřovatelů: charismatickým profesorem Hansem Rekkem a odhodlanou policistkou Micaelou Varga
detektivky

Temnota

359 Kč
319 Kč
Smrt přichází na prohlídku - 11%
(7x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie.
detektivky

Smrt přichází na prohlídku

359 Kč
319 Kč
Smrtící bílá - 11%
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
439 Kč
Odplata za chamtivost - 71%
Po úspěšném vyřešení svého prvního případu na Mallorce se chce vyšetřovatel Toni Morales konečně pustit do nevyřešené vraždy svého nevlastního bratra. Události však nabírají rychlý spád.
detektivky

Odplata za chamtivost

305 Kč
89 Kč
Ve službách zla - 11%
(2x)
Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů.
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 636 položek
<< < 1 2 3 4 .. 64 > >>