Nejprodávanější tituly - srpen 2022
psychologie

Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

psychologie

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
psychologie

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Moc přítomného okamžiku - 6%
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
psychologie
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
312 Kč
Optimismus, pesimismus a prevence deprese - 20%
Kniha informuje o laboratorních pokusech, při nichž byl experimentálně navozen pesimismus nejprve různým zvířatům a posléze i lidem. Podrobně popisuje postupy, jak se z pesimismu dostat k optimismu a vymanit se z pout deprese.
psychologie
Ukázky

Optimismus, pesimismus a prevence deprese

169 Kč
135 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
psychologie
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Ticho - 11%
(2x)
Kniha věnovaná introvertům a jejich přednostem.
psychologie

Ticho

395 Kč
351 Kč
Úzkost a její smysl - 11%
Autorka popisuje tuto emoci, analyzuje její dynamiku, jež výrazně ovlivňuje náš život.
psychologie

Úzkost a její smysl

314 Kč
279 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
psychologie
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Předčasná ejakulace - 20%
Předčasná ejakulace je po poruchách erekce druhá nejčastější sexuální porucha. Trpí jí zejména mladší muži a dokáže velmi znepříjemnit sexuální život nemocného, ale i jeho partnerky.
psychologie
Ukázky

Předčasná ejakulace

118 Kč
94 Kč
Psychologie práce a organizace - 20%
Publikace mapuje současnou psychologii práce a organizace. Na úvod se věnuje etickým aspektům v psychologii práce a organizace a certifikaci Europsycholog, v další části se zaměřuje na nové metody (např. Vienna Test System, Hoganovy testy).
psychologie
Ukázky

Psychologie práce a organizace

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 328 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 33 > >>