Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
příběhy ze života

Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
příběhy ze života
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Max Einsteinová 4: Bojovníci za lepší svět - 20%
Max se konečně setká se svým hrdinou Albertem Einsteinem a kromě toho peláší po ledovcích, obeplouvá Velký bariérový útes a létá v tryskáči na solární pohon, aby zastavila globální oteplování .....
příběhy ze života
Ukázky

Max Einsteinová 4: Bojovníci za lepší svět

269 Kč
215 Kč
Melánie a její praštěná rodinka - 20%
Jmenuju se Melánie a s babičkou trávíme prázdniny na vesnici u strýce Cyrila. Jeho krásná vila, kde bydlí se synem Davidem a psem Šmajdou, má svá nejlepší léta za sebou, a tak se strýček neohroženě pouští do všemožných oprav.
příběhy ze života
Ukázky

Melánie a její praštěná rodinka

199 Kč
159 Kč
Psí kámoši – Den pod psa - 20%
Hugo, King, Lulu. Hodní pejsci, které zaneprázdnění páníčci odložili do psí školky, a tak se rozhodli užít si trochu dobrodružství s psím rebelem Napoleonem.
příběhy ze života
Ukázky

Psí kámoši – Den pod psa

254 Kč
203 Kč
Sliz - 20%
(1x)

Vítejte na jednom zvláštním ostrově… Je malý, hezký, jen kdyby tu nebydlela ta spousta příšerných dospělých. Školu, park, ba i hračkářství mají na starost lidé, kterým nic neudělá větší radost, než když můžou nějakému dítěti znepříjemnit život....

příběhy ze života
Ukázky

Sliz

198 Kč
158 Kč
Annin vysněný domov - 20%

Pátý díl oblíbené série o Anně ze Zeleného domu Anna se vdává! Její milovaný Gilbert se stal lékařem, a tak spolu mohou konečně začít nový život daleko od Avonlea. Svůj vysněný domov najdou v malém bílém domečku na mořském pobřeží, odkud je to k jenom kousek k majáku.

příběhy ze života
Ukázky

Annin vysněný domov

209 Kč
167 Kč
Ema a její kouzelná ZOO - Snaživý medvídek - 20%
Emina maminka bude mít narozeniny. Celá Záchranná ZOO strýčka Horáce je proto na nohou a chystá oslavu. Pečlivé přípravy narušuje nově příchozí lední medvídek, který neustále skáče do řeči medvědici Belle a prosazuje vlastní nápady.
příběhy ze života
Ukázky

Ema a její kouzelná ZOO - Snaživý medvídek

149 Kč
119 Kč
Jak napálit rodiče - 20%
Co dělat, když se z rodičů stanou SUPERBÍDÁCI? Během ŠÍLENĚ NUDNÉ hodiny jsem si dal KRATIČKÉHO ŠLOFÍKA a oni okamžitě utáhli šrouby. Vyzkoušel jsem úplně všechno, abych je obměkčil – dokonce jsem dělal DOMÁCÍ ÚKOLY! – ale NIC nezabralo.
příběhy ze života
Ukázky

Jak napálit rodiče

199 Kč
159 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
příběhy ze života
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Miluju tě. Já vím - 20%
(2x)
Avy si v reálném životě skoro nikdo nevšímá. Sice jí tak projde kdeco, ale jinak ji to pěkně štve. Na Instagramu je však populární skoro jako Baby Yoda a její cosplaye mají tisíce lajků. To hezouna Chrise Cartera žere celá škola nonstop – včetně Avy.
příběhy ze života
Ukázky

Miluju tě. Já vím

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>