Nejprodávanější tituly - srpen 2022
Česká republika

Prázdniny v Česku - 11%
(2x)
Výlet za vším, co jste o Česku nevěděli.
Česká republika
Ukázky

Prázdniny v Česku

404 Kč
359 Kč
Procházky Ostravou - 20%
(2x)
Zažijte zelenou Ostravu! Ostrava to již dávno nejsou doly, vysoké pece, desítky komínů. Má nakročeno k nejzelenějšímu městu naší země. Kniha vám nabízí sedm tematických procházek Ostravou. Snahou bylo vymanit se z klasických turistických okruhů.
Česká republika
Ukázky

Procházky Ostravou

209 Kč
167 Kč
Toulavá kamera 32 - 11%
(1x)

Další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera s tipy na výlety po celé České republice. I během koronavirové pandemie se můžete vypravit do přírody pěšky či na kole a poznávat krásy naší země.

Česká republika

Toulavá kamera 32

296 Kč
263 Kč
Toulky podkrkonošskou minulostí - 11%
Kniha Toulky podkrkonošskou minulostí předkládá místním patriotům a milovníkům Podkrkonoší malou historickou vlastivědu většiny obcí bývalého vrchlabského okresu.
Česká republika
Ukázky

Toulky podkrkonošskou minulostí

359 Kč
319 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 11%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
Česká republika

Utajené hrady a zámky II.

269 Kč
239 Kč
Výlety pro každého po Čechách - 11%
Inspirativní výlety po krásách Čech. Naleznete zde trasy jak pro rodiny s dětmi, tak zdatnější dospělé. Kromě základního popisu je každý výlet doplněn mapou, informacemi o trase, možnostmi občerstvení a odkazuje na kulturní i přírodní zajímavosti. V
Česká republika

Výlety pro každého po Čechách

359 Kč
319 Kč
Výpravy za zdravím - Léčivá místa známá i neznámá - 11%
PhDr. Olga Krumlovská, autorka oceněné knihy Místa, která léčí, (vítěz ceny Czech Travel Press 2020) zve čtenáře na výpravy za zdravím po České republice.
Česká republika

Výpravy za zdravím - Léčivá místa známá i neznámá

89 Kč
79 Kč
Země světa - 5/2021 - Pálava - 12%
Není to nijak velký lán světa. Takový klínek vsazený mezi Dyjsko-svratecký úval na západě a Kyjovskou pahorkatinu s Dolnomoravským úvalem na východě. Kousek jižní Moravy mezi Mikulovem a Břeclaví. Ale těch krás a požitků! Pálava a Zapálaví...
Česká republika

Země světa - 5/2021 - Pálava

68 Kč
60 Kč
Broumovsko, Adršpach / Turistická mapa SHOCart - 11%
Na dovolenou do Broumovska a Adršpachu musíte vyjet ve správný čas. Bývá tam totiž přelidněno. A není se čemu divit, vždyť jde o naprosto unikátní lokalitu skalních měst v celé Střední Evropě.
Česká republika

Broumovsko, Adršpach / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Hrady Čech a Moravy - 11%
Netradiční průvodce po hradech Čech a Moravy nabízí putování napříč celou naší historií od počátků státu Přemyslovců až po současnost.
Česká republika

Hrady Čech a Moravy

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>