Nejprodávanější knihy - srpen 2022
beletrie

Morana - 11%
Debut srbské překladatelky a bohemistky Aleksandry Cimplové zdařile kombinuje prvky thrilleru, psychologického románu a milostného příběhu.
beletrie

Morana

249 Kč
222 Kč
Ještě než umřu - 11%
Šestnáctiletá Tessa má stejné pocity, touhy a plány jako její vrstevníci. Na jejich uskutečnění má ovšem podstatně méně času. Trpí leukémií v pokročilém stadiu a v takovém rozsahu, že není možná žádná další léčba.
beletrie
Ukázky

Ještě než umřu

249 Kč
222 Kč
Na konci světa - 11%
Kniha představuje výbor esejů, které Jiří Pehe publikoval v různých periodikách mezi roky 2011 a 2015. Jejich ústředním tématem je myšlenka, že jsme svědky i aktéry zásadní proměny západní civilizace, tak jak ji známe od doby osvícenství.
beletrie
Ukázky

Na konci světa

267 Kč
238 Kč
Dobrodruh Conan - 11%

Sbírka obsahuje povídky Služebníci Bit-Jakinovi, Za Černou řekou, Černý cizinec, Zambulští lidožrouti a Rudé hřeby v novém překladu Romana Tilcera s přihlédnutím k původním Howardovým textům.

beletrie
Ukázky

Dobrodruh Conan

529 Kč
470 Kč
Matka vzala roha - 11%
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
beletrie
Ukázky

Matka vzala roha

177 Kč
158 Kč
Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy
(3x)
Literární průvodce po krajích helvetského kříže.
beletrie

Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy

149 Kč
Nahoře už nikdo není
(4x)
Jako se lano splétá ze silných vláken, tvoří román v povídkách Nahoře už nikdo není svými postavami a motivy pevný provaz příběhů, mezi jehož uzly se nachází hloubavý i zemitý svět horolezců, citový svět hudby nebo prostředí nemocnic.
beletrie

Nahoře už nikdo není

269 Kč
Za oknem - 11%
(1x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
beletrie
Ukázky

Za oknem

222 Kč
198 Kč
Ztroskotání Christophera Martina - 11%
(2x)
Příběh námořníka, který ztroskotá a umírá na skalnatém útesu uprostřed moře. Cesta do hlubin lidské duše a k odhalení skutečného vlastního já.
beletrie

Ztroskotání Christophera Martina

89 Kč
79 Kč
Cesta nikam - 70%
Cesta nikam je první částí válečné dilogie o osudech pohraničních polsko-litevských území. Její význam značně překračuje rámec žánru historického románu.Snaží se zde popsat sovětizaci Polska a Litvy.
beletrie

Cesta nikam

269 Kč
80 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>