Nejprodávanější knihy - srpen 2022
česká

Zahrada, Rest
(6x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
česká
Ukázky

Zahrada, Rest

313 Kč
Ryba Chyba
Alegorické pohádkové podobenství o povedené-nepovedené rybě, která má problém udržet směr, s plavaním je tak trochu na štíru, a tak raději chodí po dně, protože má nohy. Jenže i když se někdo narodí nedokonalý, ještě to neznamená, že je k ničemu.
česká
Ukázky

Ryba Chyba

178 Kč
Svůdnost černé barvy
Dosud nikdy nepublikované povídky předního českého spisovatele. Volné pokračování humoresek z prostředí Malé Strany, jejichž děj se odehrává v první polovině 90. let.
česká

Svůdnost černé barvy

61 Kč
Naprosto nezbytná Hana Zagorová
Devítinásobná Zlatá slavice a jedna z nejúspěšnějších zpěvaček v historii české pop-music, ale i textařka, moderátorka a herečka – to je Hana Zagorová.
česká

Naprosto nezbytná Hana Zagorová

359 Kč
Poslední prvotina
Druhé, doplněné vydání knížky Poslední prvotina vychází v témže roce po úspěšných autorských čtení a rychlém vyprodání prvního vydání.
česká

Poslední prvotina

180 Kč
Sudetský dům
(5x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
česká

Sudetský dům

314 Kč
Na odstřel
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
česká
Ukázky

Na odstřel

169 Kč
Válka s mloky
Karel Čapek svůj světově proslulý román Válka s mloky napsal v roce 1935. Díky své schopnosti citlivě reagovat na dění ve společnosti a ve světě, si zřetelně uvědomoval nebezpečí nastupujícího fašismu a jeho destruktivní ideologie.
česká

Válka s mloky

225 Kč
Arvéd
Čemu všemu lze zaprodat duši? Knižní předloha mysteriózního filmu. Malostranský ďábel, Malostranský vrah či Ďáblův přítel.
česká
Ukázky

Arvéd

359 Kč
Dějiny a doba postfaktická
(3x)
Igor Lukeš ve svých textech nabízí dva póly svého pohledu – historii a politiku. Studuje české dějiny 20. století s jejich katastrofami a mýty a dnešní politické problémy u nás, ve Spojených státech, Rusku a v globální rovině.
česká

Dějiny a doba postfaktická

268 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>