Nejprodávanější tituly - srpen 2022
vojenství (military)

Rozum proti víře - 20%
Třicetiletá válka převrátila Evropu naruby. Starý kontinent z ní vyšel chudší o pár milionů obyvatel, ovšem zároveň s tím vstoupil do éry „rozumu“. A právě tento moment definitivně zvrátil poměr sil mezi křesťanstvím a islámem.
vojenství (military)
Ukázky

Rozum proti víře

279 Kč
223 Kč
Salvy pod plachtami - 1.díl - Námořní války Ludvíka XV. a Ludvíka XVI. - 11%
Salvy pod plachtami jsou příběhem soupeření mezi Francií a Velkou Británií o vládu nad moři a oceány.
vojenství (military)

Salvy pod plachtami - 1.díl - Námořní války Ludvíka XV. a Ludvíka XVI.

359 Kč
319 Kč
Války růží - 11%
(1x)
Vláda Jindřicha VI. (1422–1461) z lancasterské větve dynastie Plantagenetů vyústila v jeden z nejničivějších konfliktů, jaký se kdy odehrál na území ostrovního království.
vojenství (military)

Války růží

359 Kč
319 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
Třetí svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů (opatřených doslovným českým překladem) vzniklých v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava.
vojenství (military)
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Putinovi agenti - 20%
(3x)
Prostor, v němž žijeme, jsme si navykli vnímat jako bezpečný. V roce 1996 Česko vstoupilo do NATO a o šest let později i do Evropské unie, což ve veřejnosti posílilo přesvědčení, že odteď nám žádná velká rizika nehrozí.
vojenství (military)
Ukázky

Putinovi agenti

189 Kč
151 Kč
Říše letního měsíce - 11%
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.
vojenství (military)

Říše letního měsíce

358 Kč
318 Kč
Bitva o pevnost Qala-e Džangi - 11%
Dramatický příběh o malé skupině vojáků amerických speciálních jednotek, která po událostech 11. září 2001 tajně vstoupila do Afghánistánu a na koních se vydala do boje proti Tálibánu.
vojenství (military)

Bitva o pevnost Qala-e Džangi

89 Kč
79 Kč
Vojenská příručka přežití - 11%
Chris McNab ztělesňuje zkušeného odborníka na techniky přežití. V této příručce se např. dozvíte, jak nastražit pasti na zvířata, zhotovit lovecké nástroje, rozdělat signalizační oheň, postavit iglú, ošetřit žihadlo, slézt skálu...
vojenství (military)

Vojenská příručka přežití

332 Kč
295 Kč
SAS - Příručka jak přežít - 11%
(1x)
Tato publikace vám umožní zvládnout jakoukoli situaci tak jako speciálně vycvičení vojáci jednotek SAS. Obsahuje rady z oblastí: strategie, tábornictví, výkladu map, první pomoci, předpovědi počasí, přežití na moři či při pochodu v horách a džungli.
vojenství (military)

SAS - Příručka jak přežít

314 Kč
279 Kč
Balistika - 11%
Knih popisujících existující dlouhé i krátké palné zbraně byla napsána celá řada. Avšak knihy věnované problematice dějů ve zbrani, pohybu, konstrukci a účinku střel jsou však podstatně vzácnější.
vojenství (military)

Balistika

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 131 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>