Nejprodávanější tituly - srpen 2022
společenské vědy

Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
společenské vědy
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

279 Kč
Námořní slepota - 11%
(1x)
Přehlížený význam moří pro rozvoj obchodu a moci. Moře představuje pro většinu z nás především symbol letní dovolené. Jenže na mořích a oceánech se toho odehrává mnohem víc. Politický geograf Michael Romancov odhaluje podstatu fenoménu.
společenské vědy

Námořní slepota

359 Kč
319 Kč
Zima přichází - 11%

Proč je nutné zastavit Vladimíra Putina a nepřátele svobodného světa. Přesná analýza putinovského režimu od geniálního šachisty a předního představitele ruské opozice Garryho Kasparova.

společenské vědy

Zima přichází

358 Kč
318 Kč
Slovenské století - 11%
(2x)
Kniha sleduje vývojový oblouk, jaký slovenská společnost opsala v letech 1918–1998, a dochází k závěru, že Slováci svůj historický čas nepromarnili. Slovenské století je knihou i o společných česko-slovenských dějinách.
společenské vědy

Slovenské století

359 Kč
319 Kč
V zajetí geografie - 11%
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
společenské vědy
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
318 Kč
Moc a nemoc televize Nova - 11%
Publicista a spisovatel Jan Vávra byl jedním z lidí, kteří stáli u zrodu televize Nova. Ve svých vzpomínkách se vrací k okolnostem samotnému vzniku naší první soukromé televize, líčí její zrod, počáteční potíže i fenomenální úspěch.
společenské vědy

Moc a nemoc televize Nova

222 Kč
198 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
společenské vědy

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Bídníci - 11%
O chudobě se dobře diskutuje. Nechceme se na ni ale doopravdy podívat.
společenské vědy

Bídníci

314 Kč
279 Kč
Grandhotel nad propastí
(2x)
Přemýšlet o společnosti a kultuře někdy bolí. Společnost i myslitele.
společenské vědy

Grandhotel nad propastí

485 Kč
Kacířova zpověď - 11%
Eseje v tomto výboru se zabývají naléhavými současnými tématy: ochranou přírody, estetikou urbanismu, významem národního státu, otázkou smrti a eutanazie, poblouzněním z virtuální reality, stejně jako obranou Západu před islámem.
společenské vědy

Kacířova zpověď

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 409 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 41 > >>