Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
esoterika a astrologie

Tarot jednoduše - 20%
Tarot jednoduše? Ano! Tak jednoduché to i je. Tarotu se věnuji už přes 40 let a tuhle knihu jsem sepsala pro vás, začínající kolegy. Není to soubor všeho kolem Tarotu, ale všeho, co do začátku skutečně potřebujete.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tarot jednoduše

129 Kč
103 Kč
Ticho a klid - 20%
Kniha Ticho a klid je syntezí energetické medicíny těla a mysli, nejmodernější vědy a velmi vyspělé práce s tělem. Zkoumá tělo jako projev a prostředek k vývoji vědomí prostřednictvím kraniosakrální terapie.
esoterika a astrologie
Ukázky

Ticho a klid

235 Kč
188 Kč
Zázraky se dějí - 20%
Bohatá sbírka působivých a moudrých příběhů z praxe uznávaného regresního terapeuta, tentokrát ve spolupráci s dcerou, Amy E. Weissovou.
esoterika a astrologie
Ukázky

Zázraky se dějí

254 Kč
203 Kč
Do celistvosti - 20%
Hlubinná imaginace je nejmocnějším nástrojem, který máme při práci na dosažení své celistvosti. Tato imaginace je spíš objevována, než vytvářena. Přichází spontánně, má svůj vlastní život, vlastní směřování a vlastní inteligenci.
esoterika a astrologie
Ukázky

Do celistvosti

175 Kč
140 Kč
Duchařské příběhy - 20%
Autorka, známá astroložka, přichází se sbírkou neuvěřitelných příběhů, které pramení z její vlastní zkušenosti s astrálními bytostmi, nebo ze zkušeností a zážitků lidí, kteří se jí se svým setkáním s duchem svěřili. Vedle příběhů ze záhrobí najdou čtenáři v knize také rady.
esoterika a astrologie
Ukázky

Duchařské příběhy

179 Kč
143 Kč
Tajemství run - 20%
Čtenáři se poprvé nabízí možnost poznat v českém jazyce práci předního rakouského ariosofa konce19. stol., G. von Lista (1848–1919). Unikátní dílo, sestávající z části věnované runám a části věnované heraldice a etymologii.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tajemství run

199 Kč
159 Kč
Jak porozumět sobě a dětem - 20%

III. upravené vydání. Kniha Zdenky Blechové "Jak pozorumět sobě a dětem” zaznamenala velký ohlas, a proto vychází již ve třetím vydání. Kniha s humorem, tak i s moudrostí ženám vysvětluje, jaký přístup zvolit k sobě a k dětem.

esoterika a astrologie
Ukázky

Jak porozumět sobě a dětem

230 Kč
184 Kč
Živlová magie - 20%
Zasvěcení do praktické magie podle posloupnosti živlů. Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly.
esoterika a astrologie
Ukázky

Živlová magie

80 Kč
64 Kč
Malý mystický slovník naučný - 20%
Kniha obsahuje přes 1 800 hesel vysvětlujících základní pojmy duchovních, filozofických a náboženských nauk a směrů (např. buddhismus, hinduismus, jóga, křesťanství, judaismus, atd.) ale i termíny z psychologie, fyziologie, neurologie,...
esoterika a astrologie
Ukázky

Malý mystický slovník naučný

190 Kč
152 Kč
Sluneční astrologie - 20%
Tato kniha se zabývá sluneční astrologií, oblíbenou formou lidového veštění, která je známá také jako "astrologie slunečních znamení". Jde o zjednodušenou formu tradiční západoevropské astrologie.
esoterika a astrologie
Ukázky

Sluneční astrologie

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>