Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
dobrodružství

Alea - dívka moře: V zajetí přísahy - 20%
Dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře! Láska, kamarádi, dobrodružství a touha po shledání jsou pro Aleu i celou Alfa cru naprosto zásadní. Alea s Lennoxem se sami vydají na cestu ke známé skále Loreley.
dobrodružství
Ukázky

Alea - dívka moře: V zajetí přísahy

279 Kč
223 Kč
Dobrodružky - 20%
Maruška se musela přestěhovat do Prahy z jižních Čech, protože se její rodiče rozvedli a máma chce ve městě začít nový život. Maruška ale nechtěla nic měnit, v novém domově jí chybí nejen táta, ale i les, hájovna a kamarádi.
dobrodružství
Ukázky

Dobrodružky

209 Kč
167 Kč
Honba za pokladem - Tajemný odkaz - 20%
Marly poznala pana Summerlinga jako milého, leč poněkud podivínského souseda, který chodil po okolí s detektorem kovů a říkal o sobě, že je hledač pokladů. Nikdy by nevěřila, že se do podobného pátrání pustí i ona. Pan Summerling totiž ve své závěti jí a dalším dvěma dětem jeden poklad odkázal.
dobrodružství
Ukázky

Honba za pokladem - Tajemný odkaz

179 Kč
143 Kč
Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
dobrodružství
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Max Einsteinová 4: Bojovníci za lepší svět - 20%
Max se konečně setká se svým hrdinou Albertem Einsteinem a kromě toho peláší po ledovcích, obeplouvá Velký bariérový útes a létá v tryskáči na solární pohon, aby zastavila globální oteplování .....
dobrodružství
Ukázky

Max Einsteinová 4: Bojovníci za lepší svět

269 Kč
215 Kč
Můj přítel vlk - 20%
Jonáš má kromě psa Buddyho velmi neobvyklého mazlíčka – vlka, který je dočasně umístěn v záchranné stanici.
dobrodružství
Ukázky

Můj přítel vlk

237 Kč
190 Kč
Psí kámoši – Den pod psa - 20%
Hugo, King, Lulu. Hodní pejsci, které zaneprázdnění páníčci odložili do psí školky, a tak se rozhodli užít si trochu dobrodružství s psím rebelem Napoleonem.
dobrodružství
Ukázky

Psí kámoši – Den pod psa

254 Kč
203 Kč
Zrozená z ohně – Lovkyně příšer - 20%

Dvanáctka není jen číslo – je to hrdinka, která přemýšlí originálním způsobem a jen tak se nevzdává! První díl dobrodružné fantasy. Země Oharek je zamořena příšerami.

dobrodružství
Ukázky

Zrozená z ohně – Lovkyně příšer

249 Kč
199 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

dobrodružství
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Anička ve městě - 20%
Na konci prázdnin se Anička s rodiči přestěhovala, do třetí třídy začne chodit v nové škole. Loni bydlela u babičky v malebné vesničce, a tak je to pro Aničku velká změna. A znovu má obavy – jaká bude třída, najde si kamarádku?
dobrodružství
Ukázky

Anička ve městě

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>