Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
historické romány

Kolo štěstěny - 20%
(4x)
Rozvětvený příběh na pozadí dějin 19. století a barvitý kolotoč vášní, nenávisti, intrik a zločinů – Kolo štěstěny je dalším důkazem mistrovství celosvětového bestselleristy Kena Folletta.
historické romány
Ukázky

Kolo štěstěny

349 Kč
279 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby - 20%
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
historické romány
Ukázky

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

209 Kč
167 Kč
Pilíře země - 20%
(1x)
Rozsáhlý historický román z pera mistra akčních thrillerů Kena Folletta líčí příběh odehrávající se v Anglii 12. století. Na pozadí mocenských politicko-náboženských sporů sleduje po půl století osudy několika lidí, kteří zasvětili život výstavbě katedrály.
historické romány
Ukázky

Pilíře země

419 Kč
335 Kč
Já, rytíř
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové se usadil na králem zastaveném hradě Ojvíně a doufá, že toto sídlo bude dostatečnou ochranou pro jeho rodinu, neboť jako johanitský rytíř a králův nepostradatelný služebník bude muset hrad často opouštět.
historické romány
Ukázky

Já, rytíř

199 Kč
Pražský hřbitov - 20%
(27x)
Román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem. El. verze bez obrázků.
historické romány
Ukázky

Pražský hřbitov

199 Kč
159 Kč
Houslistka z Osvětimi - 20%
Historický román založený na skutečných událostech a životě slavné rakouské houslistky Almy Rosé. Její statečnost zachránila nespočet životů a dodala naději těm, kteří už zapomněli, co to slovo znamená…
historické romány
Ukázky

Houslistka z Osvětimi

258 Kč
206 Kč
Kapitán Stellwerther - 20%
Vilém býval jezuitou a pracoval jako biskupský sekretář. Na sever ho vyslali před lety, aby vyšetřil jeden temný případ. A on už na severu zůstal, stal se venkovským knězem a učitelem. V hladových zimních měsících lovil panskou zvěř a jako správný pytlák si nechal narůst plnovous.
historické romány
Ukázky

Kapitán Stellwerther

279 Kč
223 Kč
Nejsem jako džbán - 20%
(1x)
„Já nevím, jestli jsem pro manželství. Proto pořád běhám po ulicích – mužský dech je totiž jako když foukne kovářský měch, natáhne po tobě ruce a může se dotknout tvého těla.“
historické romány
Ukázky

Nejsem jako džbán

209 Kč
167 Kč
Nevěsta z kláštera - 20%
Franka, mladší dcera pána z Marienfeldu, se jen těžce smiřuje s osudem řeholnice, zatímco pohledná sestra Melinda se může vdát. Franka si chce ještě naposledy užít svobody a vyjede si potají na projížďku do lesa.
historické romány
Ukázky

Nevěsta z kláštera

249 Kč
199 Kč
V jeho stínu - 20%
(1x)
Londýn, 1845: sirotek Eleonora Beadyová, vychovaná výstředním chirurgem Horacem Croftem, neboť ve smrtící pandemii přišla o rodiče, toho o běžném životě moc neví.
historické romány
Ukázky

V jeho stínu

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 258 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>