Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2022
komiksy

Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Marko Čermáka - 11%
Nové vydání původních komiksových příběhů Rychlých šípů Jaroslava Foglara od kreslíře Marko Čermáka a 13 zbrusu nových příběhů namalovaných Jiřím Grusem!
komiksy
Ukázky

Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Marko Čermáka

899 Kč
799 Kč
Spy x Family 5 - 11%
Anya možná získala první hvězdu, ale tím to rozhodně nekončí. Naopak, stojí před ní jedna z největších výzev v jejím životě – pololetní zkoušky. Dokáže se přes ně s pomocí své nevšední rodiny dostat, nebo selže a s ní i operace Puštík?
komiksy

Spy x Family 5

224 Kč
199 Kč
To byla zákopová válka - 11%
(4x)

Patrně nejslavnější dílo jednoho z nejlepších francouzských komiksových tvůrců je ve světě komiksu tím, čím je první světové válce (i válce obecně) Na západní frontě klid nebo Barbussův Oheň.

komiksy
Ukázky

To byla zákopová válka

493 Kč
438 Kč
World of Warcraft: Pokrevní přísaha - 11%
V hlubinách Maraudonu se cosi probouzí. Cosi zlovolného. Čeho se kentauři bojí víc než armád Hordy?
komiksy

World of Warcraft: Pokrevní přísaha

359 Kč
319 Kč
Zabij, nebo budeš zabit - Kniha druhá - 11%
V úvodu druhé knihy nové série oceňovaných mistrů noiru Eda Brubakera a Seana Phillipse se pro našeho hrdinu, samozvaného mstitele Dylana, věci konečně začínají obracet k lepšímu.
komiksy

Zabij, nebo budeš zabit - Kniha druhá

719 Kč
639 Kč
Zabiják démonů 8: Vyšší měsíc proti pilíři - 11%
Dokáže Tandžiróova Blankytně modrá obloha porazit spánkového démona Enmua? Na scéně se navíc zničehonic objevuje záhadný cizinec, proti kterému Plamenný pilíř bude moct konečně využít všechnu svoji sílu.
komiksy

Zabiják démonů 8: Vyšší měsíc proti pilíři

224 Kč
199 Kč
Zatoulaní psi - 11%
(1x)
Kanadský autor Jeff Lemire si prý přesně nepamatuje, jestli při kreslení svého prvního komiksu měl na stole připravenou silnou černou kávu, nebo whisky. Obojí by se hodilo i čtenářům, až budou prožívat tuto surovou povídku!
komiksy

Zatoulaní psi

359 Kč
319 Kč
Byl jednou jeden život - svaly - 11%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé a šlapalo jako hodinky.
komiksy

Byl jednou jeden život - svaly

269 Kč
239 Kč
Hubert & Hugo - 11%
(1x)
Hubert a Hugo jsou horolezci, které můžete znát ze stránek časopisu Čtyřlístek. Oba mají pro strach uděláno, a ať zamíří kamkoli, dobrodružství si je vždycky najde.
komiksy
Ukázky

Hubert & Hugo

266 Kč
236 Kč
Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů) - 11%
Třetí kniha z oblíbené série, která dětem komiksovou a hravou formou přibližuje naše dějiny. Máte rádi historii? Vydejte se se svými dětmi na dobrodružnou cestu společně s Marcem Polem, Kryštofem Kolumbem, ale i s dalšími objeviteli a dobrodruhy.
komiksy

Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů)

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 286 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 29 > >>