Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
zdraví a životní styl

Skryté nebezpečí zdravých potravin - 20%
(1x)
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize!
zdraví a životní styl
Ukázky

Skryté nebezpečí zdravých potravin

365 Kč
292 Kč
Tělové svíce - 20%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
zdraví a životní styl
Ukázky

Tělové svíce

229 Kč
183 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Poďme vyzdravieť spolu! - 20%
Praktická príručka zdravia, ktorú spísala MUDr. Višňovská Milota na základe svojej praxe ako všeobecná lekárka pre dospelých. Vnímať medicínu v súvislostiach je mimoriadne dôležité na ceste ku zdraviu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Poďme vyzdravieť spolu!

129 Kč
103 Kč
Ájurvédská léčba pro ženy - 20%
Pokud hledáte alternativy k západní medicíně a jste připravené začít se aktivně starat o své zdraví, je tato kniha určená právě vám!
zdraví a životní styl
Ukázky

Ájurvédská léčba pro ženy

195 Kč
156 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdraví a životní styl
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Migréna - 20%
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
zdraví a životní styl
Ukázky

Migréna

222 Kč
178 Kč
Posilování s vlastním tělem - 20%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
zdraví a životní styl
Ukázky

Posilování s vlastním tělem

254 Kč
203 Kč
Zdravá střeva - 20%
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 71 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>