Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
rodina a dítě

Koučování ve školní praxi - 20%
Seznamte se spolu s námi s koučinkem. Patříte mezi pedagogickou veřejnost nebo studujete některý z pedagogických oborů? Tak právě tato kniha se může stát vaším průvodcem.
rodina a dítě
Ukázky

Koučování ve školní praxi

186 Kč
149 Kč
Jak se domluvit s kojencem a batoletem - 20%
Publikace se zabývá komunikací prostřednictvím gest a znaků,které děti používají místo slov, protože ještě neumí vůbec, a nebo plynně mluvit.
rodina a dítě
Ukázky

Jak se domluvit s kojencem a batoletem

195 Kč
156 Kč
Kompetence ve vzdělávání - 20%
Publikace propojuje teoretický výklad se stálým zřetelem k praxi. Autoři vydatně čerpají nejen z české, ale také zahraniční literatury o dané problematice a vycházejí také z důležitých mezinárodních dokumentů EU.
rodina a dítě
Ukázky

Kompetence ve vzdělávání

212 Kč
170 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
rodina a dítě
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
rodina a dítě
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Pohádkové příběhy k zábavě i k učení - 20%
Publikace, kterou právě držíte v ruce, vznikla se záměrem nabídnout učitelům a vychovatelům, kteří pracují s dětmi 1. stupně základní školy, a studentům učitelství náměty a didaktické hry.
rodina a dítě
Ukázky

Pohádkové příběhy k zábavě i k učení

157 Kč
126 Kč
Hry na dětské tábory - 20%
Kniha obsahuje náměty pro zábavné činnosti s dětmi na letních táborech, dále pro aktivity organizovaných skupin dětí v zájmových kroužcích a oddílech, inspiraci v ní najdou všichni, kdo hledají zajímavé tipy pro aktivní náplň volného času dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Hry na dětské tábory

229 Kč
183 Kč
Jak se děti učí hrou - 20%
Sborník her je určen především budoucím a současným učitelům 1. stupně ZŠ, ale inspiraci k hravému učení v něm naleznou jistě i rodiče nebo vychovatelé v družinách. Hry dokonale zpestří vyučovací proces.
rodina a dítě
Ukázky

Jak se děti učí hrou

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6