Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
beletrie

Děda - 20%
(4x)

V románu Děda nabízí Jan Novák další příběh spojený s vlastní rodinou; jak naznačuje lapidární název, vyprávění se tentokrát točí kolem autorova dědečka, středočeského zemědělce, jehož semlely dějiny i zvůle komunistické moci.

beletrie
Ukázky

Děda

244 Kč
195 Kč
Ničemnost
Když je pan Thomas Tapley, úctyhodný, ale poněkud sešlý džentlmen, nalezen ubitý k smrti ve svém obývacím pokoji, jeho soused, inspektor Scotland Yardu Benjamin Ross, okamžitě přispěchá na místo činu.
beletrie
Ukázky

Ničemnost

239 Kč
Odplata za chamtivost
Po úspěšném vyřešení svého prvního případu na Mallorce se chce vyšetřovatel Toni Morales konečně pustit do nevyřešené vraždy svého nevlastního bratra. Události však nabírají rychlý spád.
beletrie
Ukázky

Odplata za chamtivost

229 Kč
Partie století - 20%
(1x)
Romantické vyprávění z prostředí nejvyšší anglické šlechty na začátku 19. století je milostným příběhem o lásce a svazujících rodinných i společenských povinnostech.
beletrie
Ukázky

Partie století

189 Kč
151 Kč
Temnota - 20%
(2x)
Nová, mistrovská detektivka od pokračovatele Stiega Larssona! Hans Rekke je charismatický profesor s geniálním hudebním talentem a dokonalou pozorovací schopností. Z každého dostane, co potřebuje. Odhalí i ten nejskrytější motiv lidského jednání.
beletrie
Ukázky

Temnota

349 Kč
279 Kč
Oheň a krev - 20%
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
beletrie
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
310 Kč
Leviatanova zhouba - 20%
(1x)
Laconská říše je v troskách a třináct set slunečních soustav se konečně zbavilo nadvlády Winstona Duarta. Jenže prastarý nepřítel, který zničil stavitele bran, se znovu probouzí.
beletrie
Ukázky

Leviatanova zhouba

259 Kč
207 Kč
Smrt přichází na prohlídku - 20%
(4x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů.
beletrie
Ukázky

Smrt přichází na prohlídku

279 Kč
223 Kč
Železná rukavice
(1x)
Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, který dostal od markraběte Karla se služby, jenž mu prokázal při tažení v Itálii. Avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému zboží přitahovat?
beletrie
Ukázky

Železná rukavice

199 Kč
Až na ten konec dobrý - 20%
(3x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

beletrie
Ukázky

Až na ten konec dobrý

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>