Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
děti a mládež

Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
děti a mládež
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Mlčící fontány - 20%
(5x)
Madrid, píše se rok 1957. Španělsko za diktatury generála Franca skrývá temné tajemství. Do země proudí turisté a zahraniční obchodníci lákáni na slunce a víno.
děti a mládež
Ukázky

Mlčící fontány

279 Kč
223 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

děti a mládež
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Prašina - Bílá komnata - 20%
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
děti a mládež
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

189 Kč
151 Kč
Tamařino souhvězdí - 20%
(2x)
Život devatenáctileté Liv se ani trochu neubírá směrem, kterým by si přála. Přijímačky na vysněnou fotografickou školu nevyšly, místo toho studuje práva, přivydělává si jako servírka v kavárně a těžko hledá společnou řeč s rodiči. A pochybuje.
děti a mládež
Ukázky

Tamařino souhvězdí

209 Kč
167 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

děti a mládež
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Záhada hotelu Winterhouse - 20%
Alžbětu čeká nejlepší jaro v životě – přestěhovala se do hotelu Winterhouse za svým dědečkem a vše se zdá být dokonalé.
děti a mládež
Ukázky

Záhada hotelu Winterhouse

279 Kč
223 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
děti a mládež
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

děti a mládež
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Když - 20%
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
děti a mládež
Ukázky

Když

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 241 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 25 > >>