Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
romantika

Žena, na niž měl zapomenout - 20%
Pro šejka Šarífa to bylo jednoduché: miliardář Sharif Marchetti – což bylo jméno, pod nímž ho znal západ – potřeboval manželku. Ženu, která by mu pomohla s jeho plány. Princezna ze sousedního pouštního království se jevila jako vhodná partie.
romantika
Ukázky

Žena, na niž měl zapomenout

69 Kč
55 Kč
Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí - 20%
(1x)
Pověst Georgiany Bridgertonové je v troskách. S mužem, který ji unesl kvůli věnu, strávila nějaký čas bez gardedámy a nikdo nevěří, že si uchránila svou nevinnost. Teď má jen dvě možnosti – buď si toho ničemu vzít, nebo se nikdy neprovdat.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi: Nevhodný návrh - 20%
(3x)
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s „krásným princem“.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Nevhodný návrh

209 Kč
167 Kč
Na druhý pokus - 20%
(3x)
Když jsem Tristana Milese potkala poprvé, pokoušel se převzít firmu, kterou jsem zdědila po zesnulém manželovi.
romantika
Ukázky

Na druhý pokus

382 Kč
306 Kč
S láskou, Eloise - 20%
(2x)
Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku.
romantika
Ukázky

S láskou, Eloise

209 Kč
167 Kč
Odvrácená tvář lásky - 20%
(5x)

Neptej se na minulost a nepočítej s budoucností... Dvě jasně daná pravidla. Jak dlouho ale můžou fungovat v lásce? Když se vysokoškolačka Tate Collinsová na čas přestěhuje ke svému staršímu bratrovi a seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem Archerem, není to rozhodně láska na první pohled.

romantika
Ukázky

Odvrácená tvář lásky

209 Kč
167 Kč
Bouřlivá noc - 20%
V okamžiku, kdy AJ Walsh uvidí do baru vcházet tu potetovanou sexy holku, v něm zaplane vášeň. Vždycky ho považovali za „milého“ muže – otvíral dveře, kupoval květiny a rozhodně s nikým nekončil v posteli jen na jednu noc.
romantika
Ukázky

Bouřlivá noc

209 Kč
167 Kč
Co od tebe potřebuji? - 20%
Dani Collinsová: Co od tebe potřebuji? Pět roků Leon manželku neviděl, a teď najednou potřebovala jeho pomoc. Ona a jejich čtyřměsíční dcera! Ani Leon, ani Tanja netušili, proč se po těch letech, které uplynuly od jejich svatby, nerozvedli.
romantika
Ukázky

Co od tebe potřebuji?

69 Kč
55 Kč
Knihovna mého srdce - 20%

Zachraňte knihovnu! Osamělá knihovnice June Jonesová nikdy neopustila ospalé anglické městečko, kde vyrůstala. Nejraději tráví čas ponořená do stránek knih.

romantika
Ukázky

Knihovna mého srdce

279 Kč
223 Kč
Malířka z Benátek - 20%
Benátky. Tak znělo poslední slovo Carolininy pratety Juliet. Caroline se proto vydává do Itálie se záhadnými klíči a skicákem a pokouší se rozluštit tajemství, které její prateta střežila přes šedesát let.
romantika
Ukázky

Malířka z Benátek

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 463 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 47 > >>