Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
světová

Než udeří stín - 20%
Eva Dallasová je pod tlakem. Na jedné straně musí vyřešit šokující vraždu bohaté ženy, na straně druhé jí dělá starosti manžel Roarke, který v davu okolo mrtvoly zahlédne ke svému velkému znepokojení stín z minulosti.
světová
Ukázky

Než udeří stín

229 Kč
183 Kč
Něžná je noc - 20%
Něžná je noc, Fitzgeraldův fascinující psychologický román o úskalí lásky a sebelásky, patří k vrcholům světové literatury. Dějově bohaté, čtivě a zábavně napsané dílo zalidněné pronikavě vykreslenými postavami vyniká zároveň jako hluboká sonda do nejzazších končin individuální lidské existence.
světová
Ukázky

Něžná je noc

209 Kč
167 Kč
Nick a Charlie - 20%
(1x)
Všichni ví, že Nick a Charlie jsou dokonalý pár – jsou nerozdělitelní. Ale teď Nick odchází na vysokou školu a Charlie zůstane na střední sám. Všichni se ptají, jestli zůstávají spolu, ale co je to za hloupou otázku?!
světová
Ukázky

Nick a Charlie

199 Kč
159 Kč
Northangerské opatství - 20%
(2x)
Módní lázeňské město před dvěma sty lety: sem si jezdili angličtí otcové léčit v horkých pramenech klouby stižené dnou a spolu s manželkami uvádět dcery do společnosti s cílem upoutat zájem vyhlédnutých ženichů...
světová
Ukázky

Northangerské opatství

249 Kč
199 Kč
O čem se nemluví - 20%
Píše se rok 1942 a Evropa je stále v neúprosném válečném sevření. Hned za stany ruského uprchlického tábora, který je teď jejím domovem, pronáší mladá žena svůj svatební slib. Rozhodnutí, které změní její osud, je zároveň lží, jež zůstane pohřbena až do příštího století…
světová
Ukázky

O čem se nemluví

349 Kč
279 Kč
O čem slečna nemluví - 20%
Setkali se, a bylo to, jako když se srazí dvě hvězdy! Vše vybuchlo a rozzářilo se. A oběma to vyrazilo dech. Jenže potom přišlo ráno a Nikos byl zase tím cynickým milionářem, odmítajícím všechny závazky.
světová
Ukázky

O čem slečna nemluví

69 Kč
55 Kč
Odcizení - 20%

Nový sámský hlas severské literatury Je zima na sever od polárního kruhu a pár hodin bledého světla je vše, co slunce nabízí, než se krajina opět zahalí do tmy. Tohle je Sápmi, země Sámů, původních obyvatel Skandinávie.

světová
Ukázky

Odcizení

349 Kč
279 Kč
Odhalený milenec - 20%
Sahvage žil stovky let v utajení – a má jednoznačně v úmyslu zůstat „mrtvý a pohřbený“. Když ho ale žena z řad civilistů vtáhne do nebezpečné bitvy se zlem starým jako svět, ochranitel v něm převládne nad zdravým selským rozumem.
světová
Ukázky

Odhalený milenec

339 Kč
271 Kč
Okouzlená chůva - 20%
Pokud se se mnou do konce měsíce oženíš, budu pro tebe pracovat! Nebylo to příliš romantické, ale o romantiku Marco stejně nestál. Za to o to, aby se Leah ujala role učitelky a vychovatelky jeho syna, stál hodně.
světová
Ukázky

Okouzlená chůva

69 Kč
55 Kč
Opravdová láska - 20%
Víkend plný vášně neskončil dobře. Charismatický lékař Grant Everett byl zděšen, když se dozvěděl, že jeho milenkou je čerstvá maturantka, osmnáctiletá Harley.
světová
Ukázky

Opravdová láska

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>