Nejprodávanější e-knihy - září 2022

Smrtihlav
V nejtemnější hodině se probouzí nové zlo. Další případ komisaře Sharka: vražda v kostele… Nahá žena, oholená, klečící a prohnutá pod tíhou svého mrtvého těla… Sedm živých motýlů třepotá křídly na její lebce… Strach ze smrtící epidemie…
Ukázky

Smrtihlav

249 Kč
Stalo se při zásnubách
(1x)
Leonora vstoupila do toho sálu, aby se zasnoubila s jedním mužem – a stačilo několik hodin, aby se stala milenkou jiného! Byla to věc cti. Byla to věc povinnosti… A byla to vášeň! Pro Gabriela byla Leonora ideální.
Ukázky

Stalo se při zásnubách

69 Kč
Sto roků samoty
(3x)
Román, jedno z nejvýznamnějších děl latinskoamerické i světové prózy, vyšel poprvé r. 1967. V množství reálných i fantaskních epizod líčí osudy šesti generací rodiny Buendíů žijících ve fiktivním tropickém městečku Macondo.
Ukázky

Sto roků samoty

279 Kč
Stroje jako já
(2x)
Velká Británie prohrála válku o Falklandy a Alan Turing se věnuje vývoji umělé inteligence… To je alternativní historie 80. let minulého století z pera jednoho z nejvýznamnějších anglických prozaiků.
Ukázky

Stroje jako já

279 Kč
Stůj při mně
(2x)
Druhá kniha nové české autorky - Rap Games 1. Pracovat pro člověka, který vám hází klacky pod nohy, chová se povýšeně a přezíravě, fakt není žádný med a já se s tím jen těžko smiřovala.
Ukázky

Stůj při mně

239 Kč
Světla a stíny husitství
Kniha přináší 24 studií, původně publikovaných časopisecky i knižně. Tematicky se zaměřuje na problematiku husitské Prahy, věnuje se osobnosti Jana Žižky i kultuře a jazyku husitské epochy.
Ukázky

Světla a stíny husitství

410 Kč
Šepot v bouři
(2x)
Po náhodném návratu do rodné vsi Michal netuší, jak dramatické chvíle ho čekají.
Ukázky

Šepot v bouři

212 Kč
Šepot včel
(2x)
Příběh tajemného dítěte nadaného mocí změnit osud rodiny, která žije v zemi zmítané revolucí.
Ukázky

Šepot včel

289 Kč
Špinavá školní hra

Dívčí detektivní klub řeší čtvrtý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Návrat do lavic má pro Daisy a Hazel trpkou pachuť. Nová školní předsedkyně Elizabeth Hurstová spolu se svou smečkou věrných prefektek šikanují mladší ročníky a nad školou se začíná vznášet mrak strachu a sváru.

Ukázky

Špinavá školní hra

249 Kč
Tajemství mezi námi
(1x)
Vysoko v horách na jihu Francie se osmnáctiletá Ceci snaží žít co nejnormálnější život. Píše se však rok 1943 a normální není nic – a to především ne pro dívku, která se zamiluje do špatné osoby.
Ukázky

Tajemství mezi námi

239 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100