Nejprodávanější e-knihy - září 2022
společenské vědy

Inkluzivní vzdělávání - 20%
Publikace se věnuje inkluzi ve vzdělávání z řady hledisek: pohlíží na ni z roviny filozofické, obecně didaktické, speciálněpedagogické i historické.
společenské vědy
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

254 Kč
203 Kč
Odprezentuj - 20%

Připravte se na cestu k poutavým prezentacím. Okouzlete publikum neotřelými slajdy, přesvědčte obchodní partnery pomocí dat, přitáhněte pozornost posluchačů poutavým příběhem. Naučte se vytvářet prezentace, díky kterým vystoupíte z řady.

společenské vědy
Ukázky

Odprezentuj

279 Kč
223 Kč
Řízení sociálních procesů v České republice - 20%
Kolektivní monografie přináší pohled na principy a úspěšnost veřejného řízení sociálních procesů z různých úhlů pohledu. Ačkoli sociální procesy působí na první pohled odlišně, spojují je právě principy jejich řízení.
společenské vědy
Ukázky

Řízení sociálních procesů v České republice

130 Kč
104 Kč
S androidkou v posteli - 20%
(5x)
Kniha je určena pro každého, kdo se zajímá o současné dění. Demaskuje, jak snadno jsou média zneužitelná, jak lehce lze zmanipulovat dav, aby naletěl politikům i různým aktivistům.
společenské vědy
Ukázky

S androidkou v posteli

171 Kč
137 Kč
Anarchokapitalismus - 20%
(3x)
Anarchokapitalismus – souhrnná kniha rozebírající různé aspekty našeho života ve svobodné bezstátní společnosti. Snad všichni dnešní anarchokapitalisté byli původně přesvědčeni, že není možné, aby naše společnost fungovala bez státu.
společenské vědy
Ukázky

Anarchokapitalismus

110 Kč
88 Kč
Cesty komunistickou diktaturou - 20%
Kniha jako celek tak představuje originální příspěvek ke zkoumání čtyřiceti let komunistické diktatury v Československu a promýšlení jejího původu, povahy, proměn a dědictví.
společenské vědy
Ukázky

Cesty komunistickou diktaturou

248 Kč
198 Kč
Co drží společnost pohromadě? - 20%
Kniha se pokouší o obohacení pojmu societální komunity o aspekty právního řádu, popis role konfliktů a integrační funkce politické kultury v liberálně demokratické společnosti.
společenské vědy
Ukázky

Co drží společnost pohromadě?

170 Kč
136 Kč
Mocenská posedlost - 20%
(1x)
Úspěšná kniha MUDr. Františka Koukolíka Mocenská posedlost se vrací na knižní trh v novém vydání, od základu přepracovaná a doplněná bohatou věcnou dokumentací.
společenské vědy
Ukázky

Mocenská posedlost

220 Kč
176 Kč
Gender a pravěká společnost - 20%
(1x)
Jak souvisí zdánlivě teoretická genderová analýza s archeologickou praxí? Genderová analýza umožňuje archeologům nahlédnout do způsobu, jakým materiální kultura vytváří sociální vztahy mezi muži a ženami a jejich společenskými rolemi.
společenské vědy
Ukázky

Gender a pravěká společnost

220 Kč
176 Kč
Moc krásy - 20%
Může být atraktivita chápána jako investiční strategie? Zvyšuje krása šance na vzestupnou sociální mobilitu a má větší vliv na úspěch než klíčové kompetence?
společenské vědy
Ukázky

Moc krásy

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 118 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>