Nejprodávanější e-knihy - září 2022
humor

Žena filmového kritika - 20%
(2x)
Facebookové příspěvky Ženy filmového kritika, jejichž autorka za ně byla nominovaná na prestižní literární cenu Magnesia Litera (a přesto si přeje zůstat v anonymitě), jsou vtipným, ironickým i nekompromisně sebeironickým – a nezdráháme se napsat až allenovským – nahlédnutím do rodinného soužití…
humor
Ukázky

Žena filmového kritika

199 Kč
159 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Falešný sňatek - 20%
Zdá se, že Eminy velkolepé plány se začínají konečně rýsovat, ovšem ani tentokrát to není tak jednoduché, jak si představovala. Opět se zamotává do absurdních situací a ohrožuje svou finančně zajištěnou budoucnost. Navzdory tomu se však dočkává velkého stěhování na panství Svíčkových.
humor
Ukázky

Falešný sňatek

170 Kč
136 Kč
Mýty - 20%
(2x)
Nikdo neumí milovat a nenávidět, toužit a podvádět tak odvážně a rafinovaně jako řečtí bohové a bohyně. Jsou jako my, ale jejich činy a dobrodružství jsou vepsány do nebeské klenby nad našimi hlavami.
humor
Ukázky

Mýty

280 Kč
224 Kč
S veselou do školy, ještě veseleji ven - 20%
Tato veselá knížka plná napětí a humoru je knížkou příběhů z prostředí, které všichni důvěrně známe. Jejich předlohou byl sám život. Hlavními hrdiny všech příběhů jsou žáci, studenti a jejich učitelé.
humor
Ukázky

S veselou do školy, ještě veseleji ven

89 Kč
71 Kč
Týpci - 20%
(2x)
Akční komedie Týpci nás přenese do druhé poloviny devadesátých let dvacátého století. Krachující vztah s modelkou a osobní tragická zkušenost vedou hlavního hrdinu k útěku do země-nezemě a k novému životnímu startu.
humor
Ukázky

Týpci

159 Kč
127 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 20%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka a umění příst

149 Kč
119 Kč
Jak na prevíta. Rady pro tatínky - 20%
Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem.
humor
Ukázky

Jak na prevíta. Rady pro tatínky

88 Kč
70 Kč
Muž jménem Ove - 20%
(38x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. Je to kniha, jež dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

279 Kč
223 Kč
Muži: Návod k použití - 20%

Ženy mají mnoho chyb. Muži mají jen dvě. Všechno, co řeknou, a všechno, co udělají.

Čeká nás ničivá porce humoru a větší než malé množství nestydatosti.

humor
Ukázky

Muži: Návod k použití

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 138 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>