Nejprodávanější e-knihy - září 2022
děti a mládež

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích - 20%
Lottie Pumpkinová je obyčejná holka, která touží po tom stát se princeznou.Ellie Wolfová je princezna, která chce být obyčejnou holkou. Osud je svedl dohromady, ony šly svým přáním vstříc a své role si jednoduše prohodily.Staly se z nich nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall.
děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích

259 Kč
207 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
děti a mládež
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Zlobilky - 20%

Také rádi zlobíte rodiče? Přečtěte si o tom, jak se zlobit nevyplácí!  Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala.

děti a mládež
Ukázky

Zlobilky

149 Kč
119 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Chlapec v pruhovaném pyžamu - 20%
(2x)
Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu a kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě jménem Aušic.
děti a mládež
Ukázky

Chlapec v pruhovaném pyžamu

169 Kč
135 Kč
Paní půlnoci - 20%
Los Angeles, 2012. Je tomu již pět let, co dvanáctiletá lovkyně stínů Emma Carstairsová přišla za Temné války o oba rodiče.
děti a mládež
Ukázky

Paní půlnoci

239 Kč
191 Kč
Půlnoční gang - 20%
(1x)
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.
děti a mládež
Ukázky

Půlnoční gang

198 Kč
158 Kč
Útěk za láskou - 20%
Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat.
děti a mládež
Ukázky

Útěk za láskou

149 Kč
119 Kč
Dcera - 20%
Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama.
děti a mládež
Ukázky

Dcera

249 Kč
199 Kč
Spočítej hvězdy - 20%
(3x)
Strhující román z 2. světové války.
děti a mládež
Ukázky

Spočítej hvězdy

138 Kč
110 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 171 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>