Nejprodávanější tituly - září 2022
horory

Šepot z lesa
(4x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory

Šepot z lesa

359 Kč
Šťastné a hrůzostrašnější
Druhá antologie štědrovečerních hororů přináší sedm hrůzostrašných, v českém překladu povětšinou dosud nevydaných vánočních příběhů anglosaských autorů druhé poloviny 19. a počátku 20. století.
horory

Šťastné a hrůzostrašnější

232 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
horory

Stranger Things: Rebelka Robin

403 Kč
Pan Nikdo a bílá tma
Po krásném podzimním dnu se maminka s holčičkami vrací domů. Čekají, že jim otevře tatínek, ale ten doma není a nepřichází… Čím dál víc je trápí nejistota: Kde může být? Nestalo se mu něco? Místo tatínka nakonec zazvoní pan Nikdo.
horory
Ukázky

Pan Nikdo a bílá tma

269 Kč
Šťastné a hrůzostrašné
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
horory

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
Černá krabice
Joe Hill už má na svém kontě několik ocenění za povídky a svou románovou prvotinou, mistrovským dílem plným napětí a temné hrůzy, se okamžitě vyšvihl mezi nejlepší autory fantastických hororů.
horory

Černá krabice

324 Kč
Magořina
(1x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory

Magořina

251 Kč
Berserk 10
Plán je jasný – osvobodit Griffi tha! Jenže jak se nepozorovaně dostat zpátky do Windhamu a proniknout až do podzemí tamního paláce? Jestřábi sice najdou nečekaného spojence, ale to pořád neznamená, že se jejich záchranná akce setká se zdarem...
horory

Berserk 10

269 Kč
Pavučina snů
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory

Pavučina snů

450 Kč
Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 75 položek
1 2 3 .. 8 > >>