Nejprodávanější e-knihy - září 2022
horory

Šepot z lesa
(3x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory
Ukázky

Šepot z lesa

319 Kč
Černá krabice
Joe Hill už má na svém kontě několik ocenění za povídky a svou románovou prvotinou, mistrovským dílem plným napětí a temné hrůzy, se okamžitě vyšvihl mezi nejlepší autory fantastických hororů.
horory
Ukázky

Černá krabice

240 Kč
Magořina
(2x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory
Ukázky

Magořina

190 Kč
Pavučina snů
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory
Ukázky

Pavučina snů

320 Kč
Frankenstein aneb novodobý Prométheus
(1x)
Viktor Frankenstein, posedlý touhou stvořit život, plení hřbitovy, aby získal materiál k vytvoření nové bytosti. Tu pak pomocí elektřiny probudí k životu. Ale tvor, zbavený lidské společnosti a odvržený i samotným Frankensteinem, se rozhodne zničit svého stvořitele i vše, co je mu drahé.
horory
Ukázky

Frankenstein aneb novodobý Prométheus

249 Kč
Z Buicku 8

Pennsylvánští státní policisté z fiktivního města Statler přivezou na stanici starý Buick Roadmaster, jehož majitel zmizel u čerpací stanice. Vůz budí pozornost a záhy se ukáže, že jeho dveře a kufr mohou vést do jiné dimenze.

horory
Ukázky

Z Buicku 8

230 Kč
Cosi z hloubi
V novele Cosi z hloubi se Alison Manneringová po vysoké škole vrací do rodného městečka, odlehlé hornické obce v severovýchodní Pensylvánii, aby se pokusila přijít na kloub záhadné smrti svého otce.
horory
Ukázky

Cosi z hloubi

220 Kč
Cujo
Doslova a do písmene kousavý román, plný napětí a hrůzy zavede čtenáře do známého městečka Castle Rock. Jeho zdánlivý pokoj naruší bernardýn nakažený vzteklinou.
horory
Ukázky

Cujo

190 Kč
Návrat psa baskervillského
Představte si, že Jack Stapleton neutonul na blatech. Na chvíli si o představte. Třeba jako dr. Watson. Můžete zcela vyloučit možnost, že Stapleton přece jen nalezl za noci a mlhy cestu ven? Ne. Proto se několik týdnů po vyřešení baskervillské záhady se zuřivým psem vydává Sherlock Holmes spolu s dr. Watsonem znovu na místo činu.
horory
Ukázky

Návrat psa baskervillského

209 Kč
Stephen King jde do kina
Pět literárních děl Stephena Kinga, která se stala (vedle dalších) předlohou k filmovému zpracování. Každou povídku, novelu či román doplňuje vždy několik autorových postřehů, dojmů či připomínek k danému filmu.
horory
Ukázky

Stephen King jde do kina

260 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>