Nejprodávanější knihy - září 2022
horory

Šťastné a hrůzostrašnější
Druhá antologie štědrovečerních hororů přináší sedm hrůzostrašných, v českém překladu povětšinou dosud nevydaných vánočních příběhů anglosaských autorů druhé poloviny 19. a počátku 20. století.
horory

Šťastné a hrůzostrašnější

232 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
horory

Stranger Things: Rebelka Robin

403 Kč
Pan Nikdo a bílá tma
Po krásném podzimním dnu se maminka s holčičkami vrací domů. Čekají, že jim otevře tatínek, ale ten doma není a nepřichází… Čím dál víc je trápí nejistota: Kde může být? Nestalo se mu něco? Místo tatínka nakonec zazvoní pan Nikdo.
horory
Ukázky

Pan Nikdo a bílá tma

269 Kč
Šťastné a hrůzostrašné
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
horory

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
Berserk 10
Plán je jasný – osvobodit Griffi tha! Jenže jak se nepozorovaně dostat zpátky do Windhamu a proniknout až do podzemí tamního paláce? Jestřábi sice najdou nečekaného spojence, ale to pořád neznamená, že se jejich záchranná akce setká se zdarem...
horory

Berserk 10

269 Kč
Sídlo hrůzy
(1x)

Sestry Sarah a Chloe společně zdědí dům, o jakém se jim v životě ani nesnilo. Zní to jako pohádka, má to však jeden háček...

Krátce poté, co se ženy do monumentálního sídla nastěhují, se v domě začnou dít zvláštní věci.

horory

Sídlo hrůzy

359 Kč
Hrobka
Souborné beletristické vydání Lovecraftova díla. Za svého života byl Lovecraft znám jen úzkému okruhu přátel a milovníků originální strašidelné fantastiky.
horory
Ukázky

Hrobka

314 Kč
Providence Omnibus
(2x)
Opulentní hororový komiks Alana Moora je právem oslavován jako jedna z nejobsáhlejších knih věnujících se znepokojujícím motivům Lovecraftova díla.
horory

Providence Omnibus

1 798 Kč
Zvuk
Před hrůzou si marně zacpáváš uši. U hory Mount Hood v Oregonu funguje komunita survivalistů, kteří se straní civilizace.
horory
Ukázky

Zvuk

404 Kč
Žhářka-filmová obálka
(1x)
Nevinnost a krása sežehnuté zlem a hrůzou. Mladí studenti se účastnili přísně tajného vládního experimentu určeného k vytvoření mimořádných psychických sil. Dva z nich se později vzali a narodilo se jim dítě. Dcera.
horory

Žhářka-filmová obálka

342 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 53 položek
1 2 3 .. 6 > >>