Nejprodávanější e-knihy - září 2022
ostatní

Doba zkoušek a naděje - 20%
(3x)
Válečný deník katolického děkana Františka Wonky zachycuje život v západočeském městě Manětíně nedaleko Plzně, na hranicích protektorátu, v letech 1938 – 1945.
ostatní
Ukázky

Doba zkoušek a naděje

119 Kč
95 Kč
Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku - 20%
Kniha vychází z mnohaměsíčního putování po Chile, Argentině, Uruguaji, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Venezuele a Kolumbii a opětovných návratů do Jižní Ameriky.
ostatní
Ukázky

Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku

139 Kč
111 Kč
Nábytek - 20%
Publikace seznamuje čtenáře se základními konstrukčními požadavky na nábytek a zároveň odpovídá na otázky: jak vybrat správný nábytek, na které jeho parametry dát při výběru pozor, jaké matrace jsou optimální pro zdravý spánek...
ostatní
Ukázky

Nábytek

212 Kč
170 Kč
Připravujeme zahradu na zimu - 20%
Praktická příručka pro všechny zahrádkáře, kteří s nastávajícím podzimem uvítají užitečné rady, co všechno udělat, aby jejich zahrada přestála zimní období bez úhony, z kterého konce začít, aby práce pěkně odsýpala a na nic podstatného nezapomněli.
ostatní
Ukázky

Připravujeme zahradu na zimu

118 Kč
94 Kč
Psychologie architektury - 20%
Bydlení zajímá snad všechny a všichni máme na uspořádání svého nejbližšího prostředí nějaký názor, chodíme rádi okukovat, inspirovat se či vybírat pěkné věci do obchodů.
ostatní
Ukázky

Psychologie architektury

271 Kč
217 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
ostatní
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Hrady Čech a Moravy - 20%
Publikace renomovaných autorů přináší zcela ojedinělý, nový a zajímavý pohled na české památky. Autoři se zaměřili na geologické podmínky vzniku hradů, zámků, tvrzí, klášterů a podobných staveb.
ostatní
Ukázky

Hrady Čech a Moravy

424 Kč
339 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
ostatní
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Kumihimo - 20%
Kumihimo je asi více než 1500 let stará japonská technika používaná k vytváření plochých, oblých nebo dutých šňů, většinou ozdobného charakteru, která si u nás získává stále více zájemců a tato technika se také začíná vyučovat ve výtvarných kurzech.
ostatní
Ukázky

Kumihimo

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 259 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>