Nejprodávanější tituly - září 2022
přírodní vědy

Uchopit světlo - 11%
Co znamenalo světlo pro naše předky a co znamená pro nás? Vychází světlo z očí slunečního boha Re, anebo je to jen elektromagnetické vlnění? Proč ještě dnes cítíme bázeň před jevy, jako je duha nebo prostý plamen svíčky?
přírodní vědy

Uchopit světlo

312 Kč
278 Kč
Jupiter
Dostává se vám do rukou kniha vynikajícího popularizátora astronomie Ivana Havlíčka, kniha, která je odrazem lidského umu, fantazie a nezkrotné touhy po poznání. Již první průkopníci astronomie spatřili na Jupiteru neuvěřitelné detaily.
přírodní vědy

Jupiter

144 Kč
Principy a praktika lékařské mikrobiologie - 20%
Tato publikace usnadní studentům lékařských fakult poznání moderní diagnostiky infekčních nemocí a porozumění principům lékařské mikrobiologie.
přírodní vědy
Ukázky

Principy a praktika lékařské mikrobiologie

110 Kč
88 Kč
Radost z x - 11%
(1x)
Kniha v jednoduchých krocích vykládá základní pojmy, přístupy i historii moderní matematiky, u čtenáře přitom nepředpokládá nic víc než zdravý rozum a přirozenou zvídavost.
přírodní vědy

Radost z x

268 Kč
238 Kč
Záhadný zlatý řez - 20%
Za pomoci mnoha ilustrací tato kniha poodhaluje tajemství přírody, které se ukrývá ve zlatém řezu, jednoduchém, avšak o to záhadnějším poměru, který dokonale zobrazuje nerozpojitelné propojení částí a celku.
přírodní vědy
Ukázky

Záhadný zlatý řez

149 Kč
119 Kč
Evoluce před Darwinem - 11%
Při jakémkoli uvažování o evoluční teorii se každému ihned vybaví jméno Charlese Darwina, méně je však známo, že nebyl bez předchůdců.
přírodní vědy

Evoluce před Darwinem

224 Kč
199 Kč
Osudová přitažlivost gravitace - 6%
Osudová přitažlivost gravitace popisuje, jak byly tyto nesmírně hmotné, ale neviditelné objekty objeveny a co nám jejich existence říká o vývoji vesmíru. Knihu doplňuje množství názorných ilustrací a fotografií.
přírodní vědy

Osudová přitažlivost gravitace

423 Kč
398 Kč
Gödel, Escher, Bach - 6%
(9x)
Hlavním cílem této mimořádné knihy na pomezí metamatematiky, informatiky, filozofie a kognitivní psychologie je zkoumání, co jsou a odkud se berou základní atributy člověka - vědomí a inteligence.
přírodní vědy
Ukázky

Gödel, Escher, Bach

848 Kč
798 Kč
Lehkost bytí - 11%
(1x)
Teoretický fyzik, laureát Nobelovy ceny, v této knize představuje nové pohledy na mnohé podivné aspekty všehomíra a ukazuje nové směry ve fundamentální fyzice a předpovídá nový zlatý věk fyziky.
přírodní vědy

Lehkost bytí

315 Kč
280 Kč
Kniha o marihuaně - 11%
Publikace shrnuje poznatky o konopí, historii jeho pěstování a používání, sklizni, vysvětluje chemické složení drogy a její působení. Třetí, rozšířené vydání. Doslov Dr. Ivan Douda z nadace Drop In.
přírodní vědy

Kniha o marihuaně

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 285 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 > >>