Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2022
cestování

Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestování
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Za prací do Velké Británie
Publikace podává detailní informace o práci a životě ve Velké Británii. Dočtete se v ní, jak se vypravit na cestu, co všechno si vzít s sebou, jaké dokumenty budete při hledání práce potřebovat.
cestování

Za prací do Velké Británie

9 Kč
111 míst v Ostravě, která musíte vidět - 11%
(2x)
Kniha se díky své přehledné struktuře stává bravurním pomocníkem při hledání míst, která na výletech nesmíte minout. Zároveň je představuje tak, jako by Vás po Ostravě provázel průvodce z masa a kostí, který danou oblast dobře zná.
cestování
Ukázky

111 míst v Ostravě, která musíte vidět

359 Kč
319 Kč
Českem od severu k jihu - Stezka středozemím - 11%
Další ze série dálkových tras České republiky Via Czechia je na světě.
cestování

Českem od severu k jihu - Stezka středozemím

449 Kč
399 Kč
Krajinou vína 2 - 11%
Víte, kde mají na návsi pomník s vinnými hrozny? Proč se Sylvánskému říká zelené, i když je to víno bílé? S čím je dobré ho párovat? Jak se pije košer víno nebo kde jsou Modré sklepy?
cestování

Krajinou vína 2

242 Kč
215 Kč
Výpravy do divočiny - 11%
(3x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
cestování
Ukázky

Výpravy do divočiny

448 Kč
398 Kč
Příběhy z Mexika - 11%
(1x)
V podvědomí dnešního čtenáře je Mexiko nebezpečná země, kde na severu řádí drogová mafie a na jihu vzkvétá ráj karibských pláží. Teprve pak přicházejí na řadu Aztékové, Mayové a staré památky, které dbalý turista neopomene navštívit.
cestování

Příběhy z Mexika

179 Kč
159 Kč
Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
cestování
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Prahou Jaroslava Seiferta - 11%
Dobovými i aktuálními fotografiemi bohatě vybavený literárněmístopisný bedekr současně slouží jako seifertovská čítanka.
cestování

Prahou Jaroslava Seiferta

315 Kč
280 Kč
Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky
Kniha přibližuje českému čtenáři život a dílo pátera Samuela Fritze, jednoho z nejváženějších misionářů v dějinách koloniální Ameriky.
cestování

Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky

89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 207 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>