Nejprodávanější e-knihy - září 2022
dobrodružné

Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
dobrodružné
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Záhada Kvílející čarodějnice - 20%

MAGIe se nikdy nesmí zneužívat. . . Raven Kouzelná si je vědoma toho, že existují přísná pravidla pro kouzlení na veřejnosti. Když ve škole v městečku Twinhills začne docházet k podivným událostem, které vyvrcholí vraždou pana Okurčáka, napadne ji, že její rodina nemusí být v širokém okolí jediná, která má kouzelné schopnosti.

dobrodružné
Ukázky

Záhada Kvílející čarodějnice

249 Kč
199 Kč
Enola Holmesová - Případ levoruké dámy - 20%

Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice.

dobrodružné
Ukázky

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

199 Kč
159 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

dobrodružné
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

dobrodružné
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Ohnivá křídla - Nejzářivější noc - 20%
(1x)

Okamžik, který nastává jednou za sto let, se blíží. Bude předzvěstí štěstí, nebo zkázy? Závěrečný díl dračí ságy, která dobyla svět. Slunéčka byla vždy odhodlaná udělat vše, aby se dračí proroctví naplnilo. Sama má nápady, jak pomoci. Zprávy však nejsou dobré. Budou ostatní dráčata naslouchat jejím radám a společnými silami konečně urovnají spory mezi dračími kmeny?

dobrodružné
Ukázky

Ohnivá křídla - Nejzářivější noc

249 Kč
199 Kč
Příběh magie - 20%
(1x)

Prožij struhující dobrodružství se známými i novými hrdiny ze Země příběhů. První díl série. Čtrnáctiletá Brystal Vždyzelená se narodila na špatném místě. V Jižním království je totiž magie trestná, a navíc tam ženy nesmí číst.

dobrodružné
Ukázky

Příběh magie

249 Kč
199 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
dobrodružné
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
dobrodružné
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
Já a Anastázie - 20%

Příběh o opravdovém holčičím přátelství. Každá je jiná: Markéta podědila dědečkovu vášeň pro vědu a vyzbrojená lupou a mikroskopem prozkoumává svět, zatímco Anastázie jím lehkými baletními krůčky proplouvá.

dobrodružné
Ukázky

Já a Anastázie

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>