Nejprodávanější e-knihy - září 2022
příběhy ze života

Ema a její kouzelná ZOO - Ztřeštěné slůně - 20%

Desátý díl kouzelné série pro všechny milovnice zvířat! V Záchranné zoo strýčka Horáce mají nový přírůstek. Sloník Bertík je do všeho hrr a zastavit ho nedokáže Ema, natož jeho dospělý kamarád, slon Oskar. Když přímo před Eminýma očima skočí Bertík do hrošího jezírka a uvízne v bahně, začne jít do tuhého.

příběhy ze života
Ukázky

Ema a její kouzelná ZOO - Ztřeštěné slůně

149 Kč
119 Kč
Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
příběhy ze života
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Papírová kočka - 20%
Majda má tak trochu hlavu v oblacích, miluje kreslení a hlavně kočky.
příběhy ze života
Ukázky

Papírová kočka

212 Kč
170 Kč
Záhada Kvílející čarodějnice - 20%

MAGIe se nikdy nesmí zneužívat. . . Raven Kouzelná si je vědoma toho, že existují přísná pravidla pro kouzlení na veřejnosti. Když ve škole v městečku Twinhills začne docházet k podivným událostem, které vyvrcholí vraždou pana Okurčáka, napadne ji, že její rodina nemusí být v širokém okolí jediná, která má kouzelné schopnosti.

příběhy ze života
Ukázky

Záhada Kvílející čarodějnice

249 Kč
199 Kč
Mia a svět - 20%
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

příběhy ze života
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
167 Kč
Něfo - 20%

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

příběhy ze života
Ukázky

Něfo

198 Kč
158 Kč
Případy malého detektiva - 20%
Malý detektiv je pašák. Neohroženě se okamžitě pouští po horké stopě, aby dopadl pachatele krádeže. Ten hrdina se jmenuje Frantík Lebeda. Je ovšem pravda, že není úplně sám. Pomáhají mu nejlepší kamarádi Matěj, Zdíša a vlčák Kazánek.
příběhy ze života
Ukázky

Případy malého detektiva

279 Kč
223 Kč
Domov U Huňatých tlapek - 20%

Milujete zvířata? Pak přijměte pozvání do domova U Huňatých tlapek. Potkáte jich tam požehnaně! Hamish v životě nepohladila ani psa a teď má strávit léto u tety na statku plném zvířat. To asi nezvládne. S prvním psí čumáčkem položeným na jeho koleno se však chlapcova nejistota začne rozplývat a Hamish si život v obklopení zvířaty začne užívat.

příběhy ze života
Ukázky

Domov U Huňatých tlapek

199 Kč
159 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
příběhy ze života
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>