Nejprodávanější tituly - září 2022
písňové texty

Kacířův kancionál - 11%
(12x)
Kniha ilustrovaných textů legendární cross-overové kapely Insania komentovaných historickými postavami od antických i moderních filosofů a duchovních revolucionářů přes mediální ikony, vrahy a nechvalně známé dobové figury.
písňové texty
Ukázky

Kacířův kancionál

1 169 Kč
1 039 Kč
Pohádkové minimuzikály pro děti - 11%
Svět je plný muzikálů, které krášlí scény tisíce divadel. Ponořte se s dětmi do víru písniček a zahrajte si společně malé muzikály plné pohádkových dobrodružství.
písňové texty

Pohádkové minimuzikály pro děti

206 Kč
183 Kč
V nebi je trůn - 11%
Básně a písňové texty evangelického pastora, písničkáře a básníka z okruhu skupiny Plastic People.
písňové texty

V nebi je trůn

224 Kč
199 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
písňové texty

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Dylan - 20%
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
písňové texty
Ukázky

Dylan

429 Kč
343 Kč
Kytaru s palmou (texty písní) - 11%
Dlouho očekávaný svazek písňových textů Oldřicha Janoty. Ve svazku sledujeme proměny Janotovy poetiky v průběhu čtyřiceti let a nacházíme zde poklady patřící k tomu nejlepšímu, co v české zpívané poezii vzniklo.
písňové texty

Kytaru s palmou (texty písní)

300 Kč
266 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2