Nejprodávanější tituly - září 2022
báje a legendy

O obrovi, který neměl srdce v těle - 6%
(1x)
Svazek norských pohádek obsahuje všechny pohádky, jež po vzoru bratří Grimmů v 19. století vydali sběratelé Peter Christen Asbjornsen a Jorgen Moe. Všem sto devatenácti pohádkám je v tomto českém překladu ponechán jejich původní rozsah i osobitý styl.
báje a legendy

O obrovi, který neměl srdce v těle

338 Kč
318 Kč
Pomsta hadů - 6%
Literární tradice tchajwanských domorodců velmi bohatá. Kniha Pomsta hadů přináší příběhy ilustrující ústní tradici těchto kmenů, jsou mezi nimi základní mýty o původu lidí, o povodni, o získání ohně, příběhy o obludách i dojímavé milostné příběhy.
báje a legendy

Pomsta hadů

220 Kč
207 Kč
Řecké mýty - 11%
(1x)
Připomeňme si dvanáct Herkulových prací, dobrodružnou plavbu Argonautů za zlatým rounem, Théseův boj s Minótaurem, krále Midase a jeho oslí uši, trojskou válku, Odysseův návrat na rodnou Ithaku.
báje a legendy

Řecké mýty

612 Kč
544 Kč
KAMaRÁDI - Lesní příběhy - 11%
(1x)
Hloubavý Medvěd by nejraději přečetl každou knihu na světě a pak by dlouho rozjímal o smyslu života. Akční Ježek by naopak nejraději navštívil každý kout lesa, každou výstavu pavučin a lesní koncert.
báje a legendy
Ukázky

KAMaRÁDI - Lesní příběhy

332 Kč
295 Kč
Severská mytologie - 11%
Mýty a legendy Seveřanů fascinují už celá staletí čtenáře i posluchače po celém světě. Sbírka, kterou držíte v rukou, přináší poutavé příběhy z islandských eddických básní a hrdinských písní, a rovněž ságy ze zaniklého světa Vikingů.
báje a legendy

Severská mytologie

449 Kč
399 Kč
Soumrak bohů - 11%
(2x)
Dalš vydání nejznámějších severských mýtů a bájí v převyprávění Heleny Kadečkové. Svérázné příběhy o vzniku světa, věčném boji vládce Ódina, hrdinství boha Tóra a jeho kouzelném kladivu Mjöllni, lstivém poloobru Lokim, statečných soubojích s obry, ..
báje a legendy

Soumrak bohů

264 Kč
234 Kč
Strašidelné Brno - 11%
Husí kůže zaručena! Patnáct strašidelných příběhů pro děti i rodiče. Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy!
báje a legendy

Strašidelné Brno

269 Kč
239 Kč
Trója - 11%
(1x)
Trója je pokračováním úspěšných titulů Mýty (Beta, 2018) a Hrdinové (Beta, 2020).
báje a legendy

Trója

369 Kč
328 Kč
Béowulf - 11%
Když se v dánském království objeví monstrum a začne požírat místní muže a ženy, zkáza celého národa se zdá být nevyhnutelná… Až dokud z druhého břehu moře nepřipluje na pomoc hrdina Béowulf...
báje a legendy
Ukázky

Béowulf

538 Kč
478 Kč
Bukvova hůl - 11%
(1x)
Putovat a listovat, obracet stránky v kalendáři. Jaro, léto, podzim, zima. A také to, co se nedá rozdělit, také půltóny, předčasná období, zpoždění či návraty. Předjaří s nečekanou záplavou sněhu. Kruté polomy a nové naděje.
báje a legendy

Bukvova hůl

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 84 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>