Nejprodávanější knihy - září 2022 - gastronomie

Síla přírodní fermentace
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

359 Kč
Domácí špajzka
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat?
gastronomie

Domácí špajzka

359 Kč
Nové stolničení v kostce
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování.
gastronomie

Nové stolničení v kostce

260 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

358 Kč
Včelí produkty mýtů zbavené
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
gastronomie

Včelí produkty mýtů zbavené

198 Kč
V restauraci
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
gastronomie

V restauraci

267 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2