Nejprodávanější tituly - září 2022
horory

Sídlo hrůzy
(1x)

Sestry Sarah a Chloe společně zdědí dům, o jakém se jim v životě ani nesnilo. Zní to jako pohádka, má to však jeden háček...

Krátce poté, co se ženy do monumentálního sídla nastěhují, se v domě začnou dít zvláštní věci.

horory

Sídlo hrůzy

359 Kč
Žhářka-filmová obálka
(1x)
Nevinnost a krása sežehnuté zlem a hrůzou. Mladí studenti se účastnili přísně tajného vládního experimentu určeného k vytvoření mimořádných psychických sil. Dva z nich se později vzali a narodilo se jim dítě. Dcera.
horory

Žhářka-filmová obálka

342 Kč
Cujo
Bylo, nebylo, a není to tak dávno, do městečka Castle Rock přišel netvor… Doslova a do písmene kousavý román, plný napětí a hrůzy zavede čtenáře do známého městečka Castle Rock. Jeho zdánlivý pokoj naruší bernardýn nakažený vzteklinou.
horory

Cujo

270 Kč
Hrobka
Souborné beletristické vydání Lovecraftova díla. Za svého života byl Lovecraft znám jen úzkému okruhu přátel a milovníků originální strašidelné fantastiky.
horory
Ukázky

Hrobka

314 Kč
Providence Omnibus
(2x)
Opulentní hororový komiks Alana Moora je právem oslavován jako jedna z nejobsáhlejších knih věnujících se znepokojujícím motivům Lovecraftova díla.
horory

Providence Omnibus

1 798 Kč
Z Buicku 8

Pennsylvánští státní policisté z fiktivního města Statler přivezou na stanici starý Buick Roadmaster, jehož majitel zmizel u čerpací stanice. Vůz budí pozornost a záhy se ukáže, že jeho dveře a kufr mohou vést do jiné dimenze.

horory

Z Buicku 8

315 Kč
Zvuk
Před hrůzou si marně zacpáváš uši. U hory Mount Hood v Oregonu funguje komunita survivalistů, kteří se straní civilizace.
horory
Ukázky

Zvuk

404 Kč
Frankenstein aneb novodobý Prométheus
(1x)
Viktor Frankenstein, posedlý touhou stvořit život, plení hřbitovy, aby získal materiál k vytvoření nové bytosti.
horory

Frankenstein aneb novodobý Prométheus

242 Kč
Písně mrtvého snivce
Debutová sbírka povídek jednoho z největších současných autorů weird fiction, velmistra hororového žánru, spisovatele, který od osmdesátých let minulého století spřádá podivné příběhy, v nichž z nočních můr vystupuje iracionalita existence.
horory

Písně mrtvého snivce

332 Kč
Strašidelné Brno
Husí kůže zaručena! Patnáct strašidelných příběhů pro děti i rodiče. Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy!
horory

Strašidelné Brno

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>