Nejprodávanější Kniha - září 2022
filosofie a náboženství

Svět dharmy 2/2022 - 11%
Buddhismus je třetí největší světové náboženství a buddhistická komunita v Čechách a na Slovensku – stejně jako ve všech západních zemích – stále roste. Časopis Svět Dharmy nabízí přehled o tom, co se děje v buddhistickém životě u nás i ve světě.
filosofie a náboženství

Svět dharmy 2/2022

135 Kč
120 Kč
Zvídavá bdělost - 11%
Příručka vipassany čili meditace vhledu pro běžný život obsahuje třicet jedna meditací na každý den a v krátkých kapitolkách nám přesně ukazuje, jak budovat naši každodenní meditační praxi, aby vytrvale rozvíjela uvolněnost, svěžest, radost, mír, ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Zvídavá bdělost

250 Kč
222 Kč
Tichá dřina - 11%
Co cítíme, když se začne mluvit o sociální třídě? Rozčílení, rozpaky, stud? Máloco prozradí naši třídu tak, jako typ emoce, kterou pocítíme, když se třída objeví jako téma hovoru.
filosofie a náboženství

Tichá dřina

284 Kč
252 Kč
Dalajlama. Neobyčejný život - 11%
První autorizovaný životopis Tändzina Gjamccha, 14. dalajlamy.
filosofie a náboženství
Ukázky

Dalajlama. Neobyčejný život

449 Kč
399 Kč
O bytnosti základu - 11%
Heideggerovo pojednání O bytnosti základu bylo publikováno krátce po Bytí a času a vznikalo současně s přednáškou Co je metafyzika? Český překlad vychází v zrcadlovém německo-českém vydání.
filosofie a náboženství

O bytnosti základu

115 Kč
102 Kč
Rozhoduj se jako jezuita - 11%
(1x)

Denně stojíme před množstvím pro náš život méně nebo více důležitých rozhodnutí. Vždy bychom se ale chtěli rozhodnout správně. Co to ale vlastně je správné rozhodnutí?

filosofie a náboženství

Rozhoduj se jako jezuita

205 Kč
182 Kč
Stručný úvod do teorie rituálu - 11%
Kniha popisuje řadu konkrétních rituálů a zkoumá rituál z teoretického i historického hlediska. Zaměřuje se na okamžiky, kdy se rituál dotýká každodenního života: v souvislosti s politikou a mocí, s životními mezníky, s formováním skupin či identity.
filosofie a náboženství

Stručný úvod do teorie rituálu

135 Kč
120 Kč
Vzpoura proti modernímu světu - 11%
(1x)

Vzpoura proti modernímu světu je jedním z opomíjených, ale i velice kontroverzních literárních milníků 20. století. Rozvádí zdrcující kritiku moderního Západu, založeného na konzumu a sekularismu, masové konformitě a průměrnosti.

filosofie a náboženství

Vzpoura proti modernímu světu

719 Kč
639 Kč
Židé v českých zemích - 11%
Židé v českých zemích. Společná cesta dějinami nabízí nový pohled na dějiny Židů v českých zemích od raného novověku po současnost.
filosofie a náboženství

Židé v českých zemích

719 Kč
639 Kč
Cesta Probuzení - 11%
Tato příručka představuje spíše meditační manuál než filozofický traktát. Její obsah má být studován, promýšlen a především uváděn do praxe.
filosofie a náboženství

Cesta Probuzení

672 Kč
598 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 424 položek
<< < 1 2 3 4 .. 43 > >>