Nejprodávanější knihy - září 2022
tarot a věštění

Tarot dobra - 6%
(3x)
Autorka vytvořila sadu tarotových karet s tradiční strukturou, avšak s modernější a jednodušší duchovní stavbou. Tarot dobra je založen na stovky let starém systému věštění, ale zároveň využívá poznatků současné pozitivní psychologie.
tarot a věštění

Tarot dobra

499 Kč
470 Kč
Karty vědomé duše - 6%
(3x)
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu.
tarot a věštění

Karty vědomé duše

169 Kč
159 Kč
Snadný Tarot - 6%
Vydejte se na svou Tarotovou cestu se skvělou učitelkou Barbarou Moore.
tarot a věštění

Snadný Tarot

220 Kč
207 Kč
Thothův Tarot - Zrcadlo duše - 6%
(1x)
Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty.
tarot a věštění

Thothův Tarot - Zrcadlo duše

660 Kč
622 Kč
Vykládací karty Lenormand (kniha+karty) - 6%
Vykládací karty Lenormand vypovídají o událostech minulých, současných i budoucích a nabízejí skutečnou orientaci v životě.
tarot a věštění

Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)

169 Kč
159 Kč
Karty bohyně Isis - 6%
(1x)
Vládkyně nebes, božská královno a milovaná Isis, mé srdce si přeje vystoupit z temnoty a strachu a osvobodit se. Toužím se v hlubokém klidu propojit se svou vnitřní silou.
tarot a věštění

Karty bohyně Isis

377 Kč
355 Kč
Léčivá síla krystalů - 6%
(2x)
Přemýšleli jste někdy o tom, jestli jsou krystaly živé a mohou vám předat nějaké poselství? A co když požádáte vesmír, aby vás vedl a dal vám znamení ohledně vašich vztahů nebo blahobytu a prostřednictvím krystalů by se vám tohoto vhledu dostalo?
tarot a věštění

Léčivá síla krystalů

472 Kč
444 Kč
Orákulum bohyní - 6%
(1x)
Světově uznávaná expertka na vykládací karty Colette Baron-Reid v tomto balíčku vytvořila most mezi mystikou a pozemským životem a nabízí vám vedení na cestě k růstu a naplnění vašich snů.
tarot a věštění

Orákulum bohyní

472 Kč
444 Kč
Tarot světla a stínu - 6%
(1x)
Tarot světla a stínu dokresluje tradiční tarotové archetypy a symboly novou obrazností v současném boho a intuitivním stylu. Dává výraz světlým i odvráceným aspektům našich osobností a nabízí inspiraci a vedení, jak pochopit význam každého z nich.
tarot a věštění

Tarot světla a stínu

594 Kč
559 Kč
Mystický tarot snů - Životní rady z hlubin podvědomí - 11%
Tarot je osvědčený a oblíbený prostředek, který lidé používají odedávna, když chtějí nahlížet do své budoucnosti, získat oporu při určitém rozhodování nebo si prostě jen dopřát osobní chvíli klidu a usebrání.
tarot a věštění

Mystický tarot snů - Životní rady z hlubin podvědomí

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>