Nejprodávanější e-knihy - září 2022

Vlk
(5x)

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou. Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců.

Ukázky

Vlk

269 Kč
Pohřbené kosti
(5x)
Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny.
Ukázky

Pohřbené kosti

382 Kč
Neklidná krev
(7x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování.
Ukázky

Neklidná krev

469 Kč
Bílá Voda
(22x)
Dlouho očekávaný přelomový román o ženách, víře a zlu.
Ukázky

Bílá Voda

449 Kč
Dokonalá hra
Všechno to začalo sázkou. Když můj malý syn zdědil po svém pradědečkovi polovinu starého penzionu, rozhodla jsem se, že se oba přestěhujeme na místo, kde jsem vyrůstala. Všimněte si, že jsem řekla polovinu penzionu.
Ukázky

Dokonalá hra

299 Kč
Zahrada, Rest
(7x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
Ukázky

Zahrada, Rest

244 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry
(2x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

298 Kč
Pro hrst dukátů
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
Ukázky

Pro hrst dukátů

298 Kč
Bezohledný Řek
Kendra se Balthazarovi vydala napospas, jejím prostřednictvím se mohl pomstít! Tak té příležitosti využil! Balthazar byl… Příliš nebezpečný. Příliš panovačný. Příliš arogantně krásný.
Ukázky

Bezohledný Řek

69 Kč
Doznání vévody Newlyna
(1x)
Vennor, vévoda z Newlynu a Marianne jsou nejlepšími přáteli už od dětství. Sdílejí spolu téměř vše a spoléhají jeden na druhého. Vennor před lety přišel tragicky o rodiče a jejich smrt ho zdrtila.
Ukázky

Doznání vévody Newlyna

109 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>